D&B TodayAlle HighlightsEen Open Mind op Facility-for-Future event

Een Open Mind op Facility-for-Future event

08-12-2016

D&B The Facility Group neemt u mee in haar gedachten over de toekomst van de werkomgeving. Welke innovaties, start-ups en ontwikkelingen zouden zomaar eens het facilitaire landschap van morgen op zijn kop kunnen zetten? Open Your Mind, meldt u hier gratis aan voor Facility-for-Future en laat u van 18 t/m 20 januari verbazen.

Klik hier om u gratis te registreren.

Over het Facility for Future event:

Facility-for-Future is nadrukkelijk geen ‘Vakbeurs’, maar een facilitair evenement. De perfecte blend van een seminar, een congres, een expo en een experience center. Facilitaire, HRM en Real Estate professionals in een beslissersrol zouden zich door dit event aangetrokken moeten voelen omdat zij op de hoogte willen zijn van de meest recente ontwikkelingen en inzichten die verband houden met de werkomgeving van de nabije toekomst. Alle relevante thema’s van morgen passeren de revue: smart buildings, the connected office, de circulaire economie, big data en sensoren, de inclusieve maatschappij, robotica, grotere vitaliteit en de War-for-Talent. Ook D&B The Facility Group zal zich tijdens het event op de toekomst focussen. Nee, we zullen het niet hebben over ons huidige dienstenpakket en de behaalde successen . We nemen onze gasten mee in welke ontwikkelingen volgens ons de toekomst van de werkomgeving zullen definiëren.  Het zijn die ontwikkelingen richting de toekomst die van ons vragen om adaptief te zijn, zodat wij ook over 10 jaar nog relevant en impactvol zijn voor onze medewerkers, in onze markt en bij onze opdrachtgevers.

Onze standruimte op Facility-for-Future

Wij hebben onze standruimte aangeboden aan 3 zeer opwindende start-ups / scale-ups die dagelijks bezig zijn met de toekomst. Zij zijn immers diegenen die de toekomst van de werkomgeving vorm zullen geven.

Lone Rooftop

Het Nederlandse Lone Rooftop met haar intelligent building platform PIE (Position Intelligence Engine) berekent op basis van slimme algoritmen hoeveel mensen zich op welk moment waar in een gebouw bevinden. Op deze wijze krijgt men diepgaand inzicht in hoe een gebouw gebruikt wordt. Vervolgens is PIE in staat om deze data beschikbaar te maken voor relevante systemen en applicaties en ontsluit zij alle mogelijkheden van het intelligente gebouw. Zij nemen u graag mee in de toekomst van het slimme gebouw.

Healthy Workers

Startup Healthy Workers constateert dat organisaties miljarden euro’s investeren in de vitaliteit van de workforce. Tegelijkertijd constateert zij dat bedrijven vervolgens echter nauwelijks inzichtelijk hebben wat al die investeringen daadwerkelijk opleveren. Noch financieel, noch concreet voor de wellbeing van werknemers. Healthy Workers gebruikt sensors en applicaties om wellbeing in de werkomgeving in beeld te brengen en vervolgens gebruiken zij deze ruwe data om tot stuurinformatie en inzichten te komen. Ook bezig met de vitaliteit van uw werknemers? Kom langs op stand 1.08.

RUIM toont dat het anders kan

Voor RUIM heeft digitale en virtuele communicatie geen geheimen. Op Facility-for-Future zullen wij zeker veel Virtual Reality tegenkomen. Maar VR vertegenwoordigt slechts een tussenfase. De toekomst ligt bij augmented reality en holografie. Bezoek RUIM op onze stand. Wij beloven dat jij niet voor niets komt.

Tot slot

Op onze stand zullen wij, als D&B The Facility Group uiteraard ook aanwezig zijn, maar met name om samen met bovenstaande organisaties en u over de kansen en mogelijkheden van de toekomst te praten. Wij kijken uit naar uw komst!

 

 

D&B The Facility Group is mede founder van Facility for Future 2017.

oym2

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel