D&B TodayAlle HighlightsFacilitair bedrijf

Facilitair bedrijf

23-01-2015

Binnen ons facilitair bedrijf realiseren wij ons dat de beleving van onze facilitaire diensten gecreëerd wordt door onze mensen. Het zijn immers onze mensen die dagelijks uw gasten ontvangen, uw veiligheid verzorgen, uw vergaderzalen boeken en u van een heerlijke lunch voorzien.

Wij zijn dan ook trots dat wij mensen aan ons facilitair bedrijf verbinden die gastvrijheid en servicegerichtheid in hun DNA dragen. Onze mensen zijn gedreven en hebben iedere dag als team het doel om de facilitaire diensten morgen nog beter te doen dan vandaag.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij veel van onze mensen vragen. Het is daarom aan ons om een omgeving te creëren waarin buitengewoon veel aandacht is voor groei en ontwikkeling. Waar veel tijd is voor persoonlijke begeleiding, voor opleidingen en trainingen. Waar ruimte is om te leren, initiatieven te ontplooien en mee te denken om zo hun eigen successen te maken.

Wilt u meer informatie over ons facilitiar bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over ons facilitair bedrijf meer wilt weten over een van onze facilitaire diensten: Receptiediensten, Objectbeveiliging, Facility Management, Bedrijfscatering of onze Schoonmaakdiensten? Klik dan op de desbetreffende link…

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel