D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsErik Gerrits en Thomas Wegbrands gestart bij D&B The Facility Group

Erik Gerrits en Thomas Wegbrands gestart bij D&B The Facility Group

10-10-2018

D&B The Facility Group versterkt haar Sales & Marketing team met de komst van beide heren. β€œDe targets binnen D&B The Facility Group zijn per definitie ambitieus”, aldus Jan-Willem de Bruijn, Chief Commercial Officer bij D&B. β€œDat is zeker ook het geval voor de komende drie jaren. Dus we konden wel wat versterking gebruiken. Ik ben dan ook blij dat deze twee, zeer ervaren mannen ervoor gekozen hebben om zich aan D&B te verbinden”.

Zowel Erik als Thomas is bekend met de markt waarin D&B The Facility Group opereert. D&B is een niche-speler en richt zich met haar dienstverlening met name op corporate klanten enerzijds en hoogwaardig, multi-tenant vastgoed anderzijds.

Erik Gerrits heeft eerder commerciΓ«le managementfuncties vervuld bij Hago, ISS en Dolmans Facility Management waar hij verantwoordelijk is geweest voor een brede schare van named accounts. Erik zal zich bij D&B als Sales Manager met name op de Corporate Accounts gaan richten.

Thomas Wegbrands is onder andere Strategisch Consultant geweest bij JLL en gedurende de afgelopen jaren is hij zelfstandig ondernemer geweest. Met zijn bedrijf The Property Marketeers realiseerde hij vastgoedprojecten voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, makelaars en overheidsinstanties. Thomas zal zijn vastgoedervaring goed kunnen aanwenden in de rol van Sales Manager richting de vastgoedmarkt.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integraleΒ facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andereΒ Receptiediensten,Β Facility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en SchoonmaakdienstenΒ voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel