D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsEen internationale en toekomstbestendige horeca-ervaring, waar JetBrains-medewerkers zich thuis voelen

Een internationale en toekomstbestendige horeca-ervaring, waar JetBrains-medewerkers zich thuis voelen

11-10-2022

Een “home away from home”-ervaring voor zijn medewerkers – dat was wat JetBrains zocht in een toekomstige cateringpartner, dus namen we ze mee op een culinaire reis rond de wereld, met speciale nadruk op Oost-Europese smaken. Vanzelfsprekend moest het eten kwalitatief, vers, voedzaam en duurzaam zijn. Dit toont duidelijk aan dat JetBrains geeft om haar medewerkers en een gezonde en verantwoorde werkomgeving wil creëren waar ze zich thuis voelen op hun nieuwe kantoor. We Canteen is er trots op de nieuwe cateringpartner van JetBrains te zijn, vanaf de zomer van 2022.

In augustus namen de eerste 100 medewerkers hun intrek in het nieuwe kantoor van JetBrains aan de Terrace Tower in Amsterdam, tegenover het RAI Amsterdam Convention Centre. Terrace Tower is een ruim, open en modern multi-tenant kantoorgebouw, waar JetBrains de bovenste tien verdiepingen huurt. De reden voor de verhuizing is dat het aantal medewerkers groeit en er niet genoeg plek zal zijn voor iedereen in het bestaande kantoor van JetBrains aan de Huidekoperstraat.

Toen JetBrains besloot te verhuizen naar de Terrace Tower, gingen ze op zoek naar een cateringpartner die een schaalbaar food & beverage-concept zou ondersteunen. JetBrains groeit continu en verwacht dat het aantal medewerkers de komende jaren zal blijven stijgen. Daarnaast moeten de medewerkers zich thuis voelen in het nieuwe kantoor. Het voedselassortiment moet zowel de Nederlandse keuken als de internationale keuken bevatten. Lokale producten hebben de voorkeur. En aangezien de medewerkers gewend zijn om de hele dag door flexibele werktijden te hebben, moet er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds voldoende gezond en passend eten en drinken zijn.

JetBrains koos voor We Canteen omdat onze visie voor de nieuwe samenwerking overeenkwam met die van hen. De twee bedrijven hebben vergelijkbare kernwaarden, zoals proactief meedenken en elkaar gelijk behandelen. We verzorgden rondleidingen op enkele We Canteen-locaties en het werd duidelijk dat ons concept aansloot bij wat JetBrains zocht: oplossingen die op maat gemaakt en duurzaam waren, rekening houdend met de wensen van de medewerkers en altijd een stap verder gaan.

Bovendien organiseerden we een volledige lunch in het huidige kantoor van JetBrains. De verscheidenheid aan gerechten, waaronder goulash van een lokale ondernemer, was een doorslaand succes en liet iedereen tevreden achter.

Aeyessa Kuipers, implementatiemanager en foodscout bij We Canteen, was nauw betrokken bij het implementatieproces. “Wij en JetBrains geloven dat open en eerlijke communicatie een van de belangrijkste waarden is voor een succesvolle samenwerking. Deze communicatie, gecombineerd met onze kennis van eten en drinken, stelde ons in staat om te begrijpen wat de medewerkers verwachtten en snel een concept en assortiment op te bouwen. Het concept heet DOMA (het Russische woord voor “thuis”). En aangezien de JetBrains-medewerkers IT-professionals zijn en dus gewend zijn om uren achter hun laptop door te brengen, is het essentieel dat er gezonde en verse ingrediënten aanwezig zijn, evenals een wisselend assortiment gedurende de dag.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van multi service facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Anouk ter Meulen
Anouk ter Meulen
Manager New Business
06 21 53 31 37

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel