D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsDe Nederlandsche Bank en D&B The Facility Group tekenen meerjarige overeenkomst

De Nederlandsche Bank en D&B The Facility Group tekenen meerjarige overeenkomst

20-07-2015

Na een intensieve aanbestedingsprocedure heeft De Nederlandsche Bank (DNB) hospitality bedrijf D&B The Facility Group gecontracteerd. Femke de Vries, secretaris-directeur van DNB, en Bas Hertz, CEO van D&B The Facility Group, tekenden op 2 juli 2015 de overeenkomst. Per 1 augustus verzorgen de hospitality hosts van D&B de dienstverlening aan de hoofdentree, receptie, telefooncentrale en het nieuwe Bezoekerscentrum van DNB.

DNB beoogde met de aanbesteding een partij te contracteren die invulling kan geven aan de gastvrije ontvangst die DNB voor ogen heeft. Naast de invulling en uitvoering van de receptie- en telefoniediensten, zoekt D&B The Facility Group samen met DNB naar een service die verdergaat dan de standaard om de dienstverlening verder te verbeteren en te professionaliseren.

Jeroen Herbrink, Director New Business van D&B The Facility Group: “De meeste partijen in de markt zijn uitstekend in staat om een bezoekerspas te overhandigen, een telefoongesprek te beantwoorden of een vergaderzaal te reserveren. Men scoort daarmee een solide 7 voor wat betreft gasttevredenheid. Wil men echter die 8 of 9 behalen, dan dienen beleving, emotie en authentiek contact onderdeel te zijn van de dienstverlening.”

Bas Vink, sectiehoofd Regie van DNB: “De receptiedienst moet betrouwbaarheid, professionaliteit, passie voor het werk en energie uitstralen. D&B The Facility Group staat hiervoor en past daarom perfect bij ons. Tijdens de aanbestedingsprocedure onderscheidde deze partij zich met haar visie op gastvrijheid en de toegevoegde waarde die zij aan onze organisatie kan leveren. Het hele projectteam is dan ook erg enthousiast over de nieuwe leverancier en de nieuwe mogelijkheden. Het enige waarover we ons zorgen hebben gemaakt, is de mogelijke naamsverwarring…”

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

2 reacties op “De Nederlandsche Bank en D&B The Facility Group tekenen meerjarige overeenkomst”

  1. FH schreef:

    D&B op het pak wordt dan DNB 😉 ?

  2. Ramon Freriks schreef:

    Dat klopt inderdaad! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel