D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group zet nieuwe generatie aan het roer

D&B The Facility Group zet nieuwe generatie aan het roer

17-12-2020

In september 2020 maakte de organisatie bekend dat CEO Bas Hertz per 1 januari 2021 zijn functie overdraagt aan mededirectielid Jan-Willem de Bruijn. En recent bracht ook mede-eigenaar Sander de Meester het bericht naar buiten dat hij de organisatie verlaat om activiteiten buiten D&B The Facility Group te ondernemen. Op diverse topposities binnen D&B The Facility Group wordt nieuw elan benoemd.

(v.l.n.r.: Laura Zwart, Jan-Willem de Bruijn, Inge Oosterhoff, Sander Bon & Jeroen Peters)

Talent op sleutelposities
Aankomend CEO Jan-Willem de Bruijn zal het jaar 2021 starten met een gedeeltelijk nieuw managementteam. “Dankzij wijzigingen binnen onze organisatie is er ruimte ontstaan om diverse talenten die al langere tijd binnen D&B actief zijn, te laten doorstromen naar sleutelposities binnen onze organisatie”, aldus De Bruijn. “Wij geven hen de mogelijkheid om richting te geven aan de organisatie in tijden van grote veranderingen. Nieuw elan in de top gaat daar een enorme bijdrage aan leveren, daarvan ben ik overtuigd.”

We Canteen
Zo zal het bedrijfshorecabedrijf We Canteen per 1 januari aanstaande geleid gaan worden door Inge Oosterhoff. Zij was de afgelopen 2 jaar verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe opdrachten binnen de club. Voordat zij bij We Canteen kwam, was Inge actief bij Compass Group waar zij onder andere werkte als Sales Executive in het WTC Amsterdam en later als Business Consultant op het hoofdkantoor.

Sales & Marketing
Op sales en marketing zijn Sander Bon en Jeroen Peters aangewezen om de afdelingen te gaan leiden. Sander Bon is reeds 5 jaar actief bij D&B en zal als Commercial Director het commerciële team van D&B The Facility Group gaan leiden. Jeroen Peters gaat per 1 januari aan de slag als Director Marketing & Communications. Ook hij is reeds langere tijd verbonden aan het bedrijf. In eerste instantie vanuit het reclamebureau waar D&B mee werkte. Inmiddels is Jeroen alweer ruim 6 jaar de Creative Director binnen de organisatie.

HRM
Laura Zwart zal vanaf 1 januari 2021 de leiding gaan nemen over het HRM-team van de organisatie. Laura is bijna 10 jaar geleden gestart bij het mobiliteitsbedrijf van de groep. Sindsdien heeft zij diverse HRM-functies vervuld binnen de groep. Zij kent het bedrijf en de dynamiek van de organisatie tot in elke vezel.

Perfecte timing
“Persoonlijk vind ik het erg inspirerend dat wij in onze organisatie toptalent hebben klaarstaan om dergelijke sleutelrollen te vervullen,” vertelt Jan-Willem de Bruijn. “En we hadden geen betere timing kunnen hebben. We leven in uitzonderlijke tijden. De coronacrisis heeft maatschappijbreed voor een enorme versnelling gezorgd. Niet alleen op technologisch gebied. Ook de functie van bijvoorbeeld kantoren en de wijze waarop wij met elkaar werken is aan grote veranderingen onderhevig. Deze tijd vraagt van ons om met een frisse blik naar zaken te kijken, wendbaar en daadkrachtig te handelen. Het is een voorrecht om dit met een jong en vers management team te kunnen doen.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel