D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group vindt financiële partner in ABN AMRO

D&B The Facility Group vindt financiële partner in ABN AMRO

20-11-2019

Halverwege 2019 maakte D&B The Facility Group bekend op zoek te gaan naar groeikapitaal. Inmiddels heeft zij een financiële partner gevonden: ABN AMRO. D&B The Facility Group is ervan overtuigd dat de bank de juiste partij is voor de toekomstbestendige partnership die gezocht werd. ABN AMRO stelt financiering ter beschikking voor de groei van D&B gedurende de komende jaren.

Ton Jan van Osnabrugge van ABN AMRO (l) en Bas Hertz van D&B The Facility Group

“We hebben begin dit jaar diverse routes opgestart om kapitaal op te halen teneinde onze groeiambities waar te maken,” aldus Bas Hertz, CEO en founder van D&B. “Onze nieuwe huisbank ABN AMRO bleek bereid om onze lange termijn groei te financieren en was daarmee voor ons als ondernemers een betere optie dan de voorstellen van diverse private equity partijen die we gesproken hebben.” Daarmee is een vijfde aandeelhouder voorlopig van de baan.

De organisatie vertoont al jaren een double digit groeipercentage en het bedrijfshorecabedrijf van D&B – We Canteen – is opgemerkt door de markt en opent bijna iedere maand een restaurant. Maar grote groei betekent ook, grote investeringen. Met name de bedrijfshoreca-activiteiten van D&B The Facility Group zijn kapitaalintensief. Dat was reden voor Hertz en zijn medeaandeelhouders om op zoek te gaan naar kapitaal.

Ton Jan van Osnabrugge van ABN AMRO over de hernieuwde samenwerking tussen de bank en D&B. “ABN AMRO is in een eerder stadium reeds de huisbank geweest van D&B en wij zijn erg enthousiast over het feit dat zij terug bij ons zijn. Ik ken het bedrijf en haar aandeelhouders goed en zij zijn in staat geweest een geweldig bedrijf op te bouwen. D&B The Facility Group past als organisatie daarom heel goed bij ABN AMRO.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel