D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group verwelkomt vluchtelingen

D&B The Facility Group verwelkomt vluchtelingen

05-09-2017

In Nederland komen steeds meer jonge alleenstaande vluchtelingen, veelal uit Syrië, Afghanistan en Eritrea. Vaak hebben ze een traumatisch verleden en hebben ze hulp nodig om goed te kunnen functioneren in onze maatschappij.

D&B is dit jaar een samenwerking aangegaan met bemiddelingsbureau Matchez uit Amstelveen. Zij helpen onder andere vluchtelingen (statushouders) met het verbeteren van het eigen arbeidsperspectief.

Inmiddels heeft D&B diverse enthousiaste, ondernemende jongeren verwelkomd in een leer- en werktraject bij zowel We Canteen als D&B The Mobility Group. Maar daar blijft het niet bij.

Zo is Mama’s Keuken van ondernemer Eyad Khamis één van de vele geweldige lokale food ondernemers van cateringzusje We Canteen. Zij brengen authentieke, home cooked Syrische gerechten naar de diverse food courts van We Canteen. Binnenkort te vinden op het UvA Science Park.

Mama's keuken - We Canteen ondernemer

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenObjectbeveiligingSchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel