D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B verhuist 5 oktober 2015 naar Heempark

D&B verhuist 5 oktober 2015 naar Heempark

31-07-2015

D&B The Facility Group, D&B The Mobility Group, WE CANTEEN en The Original Rent-a-Driver verhuizen op 5 oktober naar hun nieuwe kantoor gelegen in Heempark de Braak te Amstelveen. Hier betrekken zij één van de zes kantoorvleugels in kantoorgebouw en rijksmonument Heempark 1. De overige huurders zijn reclamebureau FHV BBDO en de Omnicom Media Groep.

“Onze toegevoegde waarde bestaat uit de unieke bijdrage die wij leveren aan het creëren van een geweldige werkomgeving voor onze ambitieuze opdrachtgevers”, aldus Bas Hertz, CEO van D&B The Facility Group. “Met de keuze voor het unieke Heempark maken ook wij de stap om te gaan werken in een omgeving die inspireert en uiteindelijk zal bijdragen aan het geluk van onze medewerkers. Werken, midden in het groen, op nog geen 3,5 kilometer van de Amsterdamse Zuidas.”

Heempark (letterlijk: wilde-plantentuin) is zowel de naam van het park, als van het kantoorgebouw en ligt aan de Amsterdamseweg 204 in het noorden van Amstelveen. Dicht tegen het Amsterdamse Bos en op een afstand van zo’n 3,5km van de Amsterdamse Zuidas waar menig klant van D&B is gevestigd. Wanneer je de oprijlaan inslaat vanaf de Amsterdamseweg wordt duidelijk dat dit gebouw bijzonder is. Een portiersloge, een brug over het omringende water, een schilderachtig park, heel veel groen, riet, ganzen en een gebouw dat je met uitgestrekte armen lijkt te ontvangen. Het gebouw is in 1958 gebouwd naar ontwerp van de Amerikaanse architect en meubelontwerper Marcel Breuer (1902–1981), ook bekend van de Bijenkorf in Rotterdam, het Whitney Museum in New York en de Wassily-stoel.

De komst van D&B is tevens het startsein om kantoorgebouw Heempark 1 te transformeren naar een werkomgeving welke maximaal aansluit op de wensen en verwachtingen van moderne kantoorgebruikers. Zo zullen de algemene ruimten en het bedrijfsrestaurant verbouwd gaan worden om nog meer ruimte te creëren voor flexibel werken, informeel en formeel overleg en samen eten en drinken. En ook op de services en faciliteiten zal een stevige stap voorwaarts gemaakt gaan worden.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Eén reactie op “D&B verhuist 5 oktober 2015 naar Heempark”

  1. Claudine Moonen schreef:

    Wat een prachtige, inspirerende locatie.
    Allen heel veel plezier en geluk op de nieuwe werkplek!

    Hartelijke groet,
    Claudine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel