D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group start in kantorencomplex Alpha Centauri

D&B The Facility Group start in kantorencomplex Alpha Centauri

07-05-2018

Op 1 mei j.l. is D&B The Facility Group gestart met haar integrale dienstverlening in kantorencomplex Alpha Centauri te Diemen.

In opdracht van Rubens Capital & Partners, een onafhankelijke vastgoed, asset en investment manager, is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan een integraal facilitair concept anno 2018. Om het gebouw klaar te maken voor een multi-tenant situatie, ondergaat het de komende maanden een ware metamorfose. Zo worden o.a. het ontvangstgebied en de vergadercapaciteit volledig gemoderniseerd en zal in Q3 ook het nieuwe bedrijfsrestaurant worden geopend. Met haar services Receptie, Beveiliging, Schoonmaak én het cateringconcept We Canteen, draagt D&B actief bij aan een unieke facilitaire beleving binnen Alpha Centauri.

Bent u nieuwsgierig wat D&B The Facility Group bij u op kantoor kan betekenen? Neem dan contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Manager New Business
06 21 49 97 49
sander.bon@db.nl

D&B The Facility Group start bij Alpha centauri

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel