D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group start in kantorencomplex Alpha Centauri

D&B The Facility Group start in kantorencomplex Alpha Centauri

07-05-2018

Op 1 mei j.l. is D&B The Facility Group gestart met haar integrale dienstverlening in kantorencomplex Alpha Centauri te Diemen.

In opdracht van Rubens Capital & Partners, een onafhankelijke vastgoed, asset en investment manager, is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan een integraal facilitair concept anno 2018. Om het gebouw klaar te maken voor een multi-tenant situatie, ondergaat het de komende maanden een ware metamorfose. Zo worden o.a. het ontvangstgebied en de vergadercapaciteit volledig gemoderniseerd en zal in Q3 ook het nieuwe bedrijfsrestaurant worden geopend. Met haar services Receptie, Beveiliging, Schoonmaak én het cateringconcept We Canteen, draagt D&B actief bij aan een unieke facilitaire beleving binnen Alpha Centauri.

D&B The Facility Group start bij Alpha centauri

Bent u nieuwsgierig wat D&B The Facility Group bij u op kantoor kan betekenen? Neem dan contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van multi service facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel