D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group start bij Groot Handelsgebouw

D&B The Facility Group start bij Groot Handelsgebouw

01-07-2015

De hospitality en security dienstverlening van het Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein in Rotterdam ligt vanaf vandaag – 1 juli 2015 – in handen van D&B The Facility Group.

Midden in het kloppend hart van Rotterdam, pal naast het schitterend gerenoveerde Centraal Station, ligt het symbool van de naoorlogse wederopbouw, het Groot Handelsgebouw. En meer dan ooit wordt er gewerkt aan een verbetering van de faciliteiten, services en uitstraling van dit geniale handelsgebouw in het zakenhart van de stad die in 2030 de belangrijkste innovatieve havenstad van Europa moet zijn.

Met de keuze voor de 5 star services van D&B The Facility Group maakt het Groot Handelsgebouw wederom een belangrijke stap voorwaarts bij het creëren van een werkomgeving welke maximaal aansluit op de wensen en verwachtingen van moderne kantoorgebruikers. Zo zal er veel uitgebreidere aandacht zijn voor de ontvangst, het verblijf en het afscheid van gasten en worden de convenience services voor de huurders stevig uitgebreid. Tevens zal er een OfficeApp geïntroduceerd worden die gebruikers in staat stelt om gemakkelijk bezoekers aan te melden, personal services te reserveren en facilitaire meldingen te maken.

GHG2

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Eén reactie op “D&B The Facility Group start bij Groot Handelsgebouw”

 1. Humphrey Eendragt schreef:

  Beste Heer/ mevrouw,
  Mijn zoon studeert bouwkundig tekenen en wil graag meer weten hieromtrent.
  Van een oud medewerker van uw bedrijf, kreeg ik te horen dat jullie ook met Revit werken.
  Mijn vraag is nu om een eventuele werkplek voor mijn zoon of stageplek nu al.
  Hij zit thuis en studeert vanuit huis nu door de Covid situatie.
  Is dit mogelijk graag uw reactie aub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel