D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group partner van Trees for All

D&B The Facility Group partner van Trees for All

22-07-2019

Auto’s worden steeds schoner, kantoren steeds duurzamer en ook in de voedselindustrie worden stappen gezet in de juiste richting. Maar we zij er nog lang niet. Ook wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven. Daarom heeft D&B The Facility Group besloten om – naast alle duurzame initiatieven die zij reeds ontplooit – partner te worden van Trees for All.

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Hoe we dat doen? Wij steunen met ons partnership Trees for All in hun missie om een groene en gezonde aarde door te geven. Tegelijkertijd compenseren wij een aanzienlijk deel van onze eigen CO2-uitstoot middels het planten van bomen.

Over Trees for All

Trees for All plant bomen, beschermt en herstelt bestaande bossen en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van COmogelijk is via duurzame bosprojecten. Alle projecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.


Logo Trees for All (RGB beeldscherm)

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel