D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group op nummer 2 in ‘Partner of Choice’-onderzoek

D&B The Facility Group op nummer 2 in ‘Partner of Choice’-onderzoek

15-07-2020

Uitgever Vakmedianet heeft een onderzoek uitgevoerd onder beslissers in de facilitaire markt. Het nieuwe ‘Partner-of-Choice’-onderzoek is er op gericht om facilitaire professionals te ondersteunen bij het opstellen van een longlist van FM-providers die uiteindelijk zou moeten leiden tot de juiste partnerkeuze.

Het onderzoek toont aan dat een grote groep lezers van Facto.nl het liefst zou willen samenwerken met D&B The Facility Group als facilitair dienstverlener. Deze waardering leidt tot een 2e plaats in de top 10 Partner-of-Choice. Lees hier de uitkomsten van het gehele onderzoek.

“Uit de resultaten van dit onderzoek blijkt eens te meer hoe dankbaar wij mogen zijn voor de inzet en betrokkenheid van talentvolle en gepassioneerde mensen die hun eigen ambitie, plezier of droom aan D&B verbonden hebben. Zij zijn degenen die bepalen hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt door de markt,” zegt Bas Hertz, CEO en oprichter van D&B The Facility Group. “Tegelijkertijd blijkt er ook nog enige ruimte om verder te groeien in de waardering van de markt. Daar gaan we alles aan doen.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Anouk ter Meulen
Anouk ter Meulen
Manager New Business
06 21 53 31 37

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel