D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group medeoprichter leerstoel duurzaamheid

D&B The Facility Group medeoprichter leerstoel duurzaamheid

20-02-2020

De missie van D&B The Facility Group bestaat eruit haar opdrachtgevers, hun talenten en gasten de best denkbare werkomgeving te bieden. Het onderwerp ‘duurzaamheid’ vormt één van de belangrijke pijlers in die strategie.

Onder andere vanuit die zienswijze is D&B een meerjarig partnership aangegaan met de Breda University of Applied Sciences en Antwerp Management School. Per januari 2020 is D&B medeoprichter van een lectoraat en chair Management Education for Sustainability. Frans Melissen en Lars Moratis zullen deze leerstoel bekleden. Zij richten zich de komende jaren op het ontwikkelen van nieuwe inzichten en methoden waarmee het onderwijs in grote mate gaat bijdragen aan de transitie naar een meer duurzame maatschappij.

Onderwijs en onderzoek spelen een cruciale rol in het zeker stellen van duurzaamheidsintelligentie bij de toekomstige leiders in het bedrijfsleven en de maatschappij als geheel. Ook de Real Estate en Facility Management markt heeft leiders nodig die het voortouw nemen in het verduurzamen van de manier waarop wij onszelf organiseren, produceren en consumeren.

Onderdeel van het duurzaamheidsbeleid van D&B The Facility Group is om de CO2-footprint van de diverse serviceconcepten die zij verzorgt voor haar opdrachtgevers aantoonbaar in beeld te krijgen. Op basis hiervan kunnen goed geïnformeerde en onderbouwde beslissingen genomen worden met betrekking tot duurzaamheid die aantoonbare impact hebben. Bovendien focust D&B zich op het creëren van meerwaarde voor haar opdrachtgevers door hen kennis en vaardigheden van duurzaamheid te bieden in de vorm van kennisrijk facility & workplace management.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Anouk ter Meulen
Anouk ter Meulen
Manager New Business
06 21 53 31 37

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel