D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group is sponsor en partner van de Amsterdam City Swim

D&B The Facility Group is sponsor en partner van de Amsterdam City Swim

29-07-2019

D&B The Facility Group heeft besloten om de Amsterdam City Swim (zondag 8 september) te steunen in haar strijd tegen de vreselijke ziekte ALS. Naast een donatie heeft D&B zich gecommitteerd als crew-partner van één van de grootste goede doelen evenementen van Nederland.

Waarom steunt D&B de Amsterdam City Swim?

“Wij zijn dienstverlener. Met onze dienstverlening, waaronder hospitality en bedrijfshoreca zetten wij ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat werknemers een positieve beleving hebben in hun werkomgevingen. Want wij weten dat een gelukkigere werknemer beter presteert, meer energie heeft en succesvoller relaties opbouwt. Happiness works. Maar tegelijkertijd realiseren we ons dat geluk geen vanzelfsprekendheid is. Een leven dat verstoord wordt door ALS is een leven dat te vroeg eindigt. Wij willen ons ervoor inzetten om een bescheiden bijdrage te leveren op weg naar het moment waarin ALS niet langer een zekere dood betekent,” aldus Bas Hertz, CEO en oprichter van D&B The Facility Group.

Over ALS

ALS is een aandoening aan het zenuw- en spierstelsel die op dit moment door geen enkele patiënt overleefd wordt. Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de oorzaak tot op heden onbekend. Het relatief kleine aantal patiënten maakt dat onderzoeksbudgetten van de farmaceutische industrie en de overheid nihil zijn; verreweg het meeste wetenschappelijk onderzoek naar ALS in Nederland wordt gefinancierd door giften aan Stichting ALS Nederland.

De Amsterdam City Swim

In 2019 organiseren we op 8 september de achtste editie van de Amsterdam City Swim en de zesde editie van de Amsterdam City Swim for Kids. Door jaarlijks een uniek, impactvol en sociaal zwemevenement in de Amsterdamse grachten te organiseren streeft de Stichting Amsterdam City Swim ernaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar onderbelichte ziektes. Zolang ALS nog niet “van de kaart” is, heeft de Amsterdam City Swim als doel geld inzamelen voor onderzoek naar het vinden van een oplossing voor ALS en voor kwaliteitsverbetering van het leven van ALS patiënten.

De bijdrage van D&B The Facility Group

D&B wordt vaak benaderd door goede doelen organisaties. Maar als organisatie zijn wij niet in staat om tienduizenden euro’s te doneren aan maatschappelijke doelen, hoe graag we dat ook zouden willen. “We opereren in een markt met lage marges en we zijn een relatief kleinere speler. Ondanks het feit dat wij geen tientallen duizenden euro’s kunnen doneren aan de Stichting ALS, zijn wij toch gaan kijken op welke manier wij wel kunnen bijdragen aan dit bijzondere doel. En in alle eerlijkheid, ons goud… dat zijn wij zelf! Door onze dienstverlenende kwaliteiten op zondag 8 september in te zetten om van dit evenement een nog groter succes te maken, leveren wij onze bijdrage,” zegt Hertz.

Dus?

Tijdens het grootste goede doelen evenement van Nederland zijn ruim 50 hosts en hostesses van D&B The Facility Group actief om tijdens de Amsterdam City Swim patiënten, deelnemers, sponsoren, genodigden en Vips te verwelkomen, te begeleiden, te informeren en te bedienen om dit evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. We leven dit leven immers maar één keer. Laten we er het beste van maken. Want aan het einde van de dag, gaat het om beleving.

Ook de strijd tegen ALS steunen?

Wilt u ook iets doen om de Amsterdam City Swim te ondersteunen bij de strijd tegen ALS? Bezoek www.amsterdamcityswim.nl en doe een donatie of schrijf u in als deelnemer.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel