D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group is officieel sponsor van Zuidas Run

D&B The Facility Group is officieel sponsor van Zuidas Run

26-06-2019

Op vrijdag 5 juli aanstaande zal de 11e editie van de Zuidas Run plaatsvinden op de Amsterdamse Zuidas. Een uniek hardloopevenement waarbij het zakenpak letterlijk plaats maakt voor een rennersoutfit. Het doel van deze run is om organisaties, medewerkers en bewoners van de Zuidas via sport te verbinden. D&B vindt het belangrijk dat binnen ambitieuze, hard groeiende en vooraanstaande organisaties aandacht is voor vitaliteit en gezondheid. Daarom steunen wij Zuidas Run.

In 2007 werd het idee van de Zuidas Run geboren toen Accenture naar de Zuidas verhuisde. Samen met 13 partnerorganisaties hebben Accenture en WTC Amsterdam de eerste editie van de Zuidas Run georganiseerd, een evenement voor bedrijven op en rond de Zuidas.

D&B is een integrale facilitaire dienstverlener, die ambitieuze organisaties ondersteunt door een welkome, veilige, schone en moderne werkomgeving te creëren, waar gezond en lekker eten wordt geserveerd, mensen kunnen excelleren, verbindingen worden aangegaan en verspilling van talent, inspiratie en milieu wordt tegengegaan. Waar diversiteit, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid de ruimte krijgen om te groeien.

D&B en haar professionals zetten zich elke dag in om te zorgen – via hun dienstverlening – dat mensen ‘beter in hun vel zitten’. Omdat mensen die gelukkig, gezond en vitaal zijn, beter presteren. Happiness works!

D&B The Facility Group heeft het voorrecht te mogen werken voor vele organisaties die zijn gevestigd op Zuidas Amsterdam. Dag-in, dag-uit zien de professionals van D&B wat een carrière van mensen vraagt en wat het hen brengt. Maar succes zonder gezondheid, voldoende energie en aandacht voor een gezonde work-life fluency veroorzaakt achteruitgang, geen groei.

Daarom steunt D&B Zuidas Run, de grootste business run van Nederland. Omdat hard werken altijd samen zou moeten gaan met voldoende aandacht voor de gezondheid en vitaliteit van individuele werknemer en de workforce als geheel. Want een gezonde werknemer die goed in zijn of haar vel zit, presteert beter!

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Manager New Business
06 21 49 97 49

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel