D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group genomineerd voor FD Gazellen Award 2013

D&B The Facility Group genomineerd voor FD Gazellen Award 2013

24-10-2013

Het Financiële Dagblad reikt in november voor de 10e keer op een rij de FD Gazellen Award uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Alle bedrijven die over de afgelopen 3 boekjaren: 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien, komen in aanmerking voor de FD Gazellen Award.

De nominatie van D&B The Facility Group valt op omdat de markt waarin zij actief is, onder invloed van de economische crisis, de grote leegstand van kantoren en nieuwe manieren van werken, krimpt. De dienstverlening van D&B, gericht op het creëren van meer positieve beleving in kantoren, blijkt echter, ook in deze tijden succesvol te zijn.

D&B The Facility Group (D&B Holding B.V.) behaalde vorig jaar reeds een top 5 notering tijdens de FD Gazellen award. Met een groei van ruim 45% over het boekjaar 2012 is D&B ook dit jaar weer van de partij op de jaarlijkse uitreiking.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel