D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group eindigt op 7e plaats in lijst grootste beveiligingsorganisaties van Nederland

D&B The Facility Group eindigt op 7e plaats in lijst grootste beveiligingsorganisaties van Nederland

13-09-2018

Ieder jaar zet de redactie van Security Management de jaarcijfers van de grootste particuliere beveiligingsorganisaties op een rij. Vorig jaar was D&B nog goed voor een 6e plaats, maar met de deelname van MAAT Beveiliging aan het onderzoek moet D&B het in 2017 doen met een 7e plaats.

Stijger van vorig jaar, D&B The Facility Group, kon de groei in 2017 niet continueren. De totaalomzet kromp naar 16,8 miljoen euro (2016: 17,5 miljoen euro). Volgens Sander de Meester, partner bij D&B The Facility Group, is dit te wijten aan het verlies van twee grote klanten (TNT en Ziggo) ten gevolge van een overname en een fusie.

“Het goede nieuws is dat D&B The Facility Group in totaliteit qua omzet wel is gegroeid ten opzichte van 2016, te weten met 11,9 procent. Die groei kwam met name uit onze schoonmaak- en cateringactiviteiten.”

D&B voorspelt overigens dat zij in 2018 de verloren omzet ruimschoots goed maakt.

Top 10 grootste beveiligingsorganisaties:

  1. G4S
  2. Trigion
  3. Securitas
  4. NVD Beveiligingen
  5. Maat Beveiliging
  6. Pro-Sec Security
  7. D&B The Facility Group
  8. Intergarde
  9. Randstad Bewaking
  10. Seris Security

Tot slot
D&B Security is een onderdeel van integraal facilitair dienstverlener D&B The Facility Group. In bovengenoemde cijfers zijn de omzetten voor wat betreft de activiteiten m.b.t. schoonmaak, catering, facilitair management, vervoeren en parkeren niet meegenomen.

Bekijk het omzetonderzoek dat verscheen op securitymanagement.nl.

UPDATE (28-09-2018):

In Security Management Magazine verscheen een uitgebreidere versie van het eerder online geplaatste artikel. Lees het artikel hier!

 

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel