D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group eindigt in top 10 snelst groeiende bedrijven

D&B The Facility Group eindigt in top 10 snelst groeiende bedrijven

29-11-2013

Donderdag 28 november 2013 is D&B The Facility Group voor het tweede jaar achtereen geëindigd in de top 10 van snelst groeiende bedrijven van Noord-Holland bij de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2013. 

Alleen bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een onafgebroken groei van tenminste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. Met een groei van 170% over de afgelopen 3 jaar weet D&B zich wederom verzekerd van een plaats in de top 10 van snelst groeiende middelgrote ondernemingen.

“Groei is geweldig, maar niet een op zichzelf staand doel”, aldus Bas Hertz, Group Director van D&B. “Groei geeft onze organisatie een dynamiek welke uitstekend past bij D&B, creëert doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers en zorgt voor een groot innovatief vermogen omdat wij continu uitgedaagd worden om met ambitieuze klanten nieuwe serviceconcepten in de markt te zetten”.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel