D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B The Facility Group behaalt ISO 9001 en ISO 14001

D&B The Facility Group behaalt ISO 9001 en ISO 14001

28-12-2015

“We hebben de ISO 22 jaar lang succesvol buiten de deur kunnen houden, maar toen kwam er een potentiële opdrachtgever langs die ISO als harde eis stelde en die wij niet wilden laten gaan. We passen gewoon te goed bij elkaar,” aldus Edo den Hertog, verantwoordelijk voor Business Development binnen D&B The Facility Group.

Het was de juiste timing voor de organisatie – zo geeft men dan ook wel weer toe – om ISO-gecertificeerd te zijn. “In het verleden hadden wij het gevoel dat alle tijd die in het behalen en bijhouden van de certificeringen ISO 9001 en ISO 14001 zou gaan zitten ons ondernemerschap in de weg zou kunnen zitten. Wij wilden niet naar binnen gericht zijn”, licht Den Hertog toe. “Inmiddels zijn wij als organisatie echter op een punt aangekomen waarop wij zien dat de methodiek ons grote voordelen kan bieden, met name bij de doorontwikkeling van onze bedrijfsvoering en het realiseren van verdere optimalisaties en innovaties binnen onze organisatie en dienstverlening”.

D&B The Facility Group behaalt ISO 9001 en ISO 14001 2

Op donderdag 24 december werden beide certificaten officieel ondertekend en uitgereikt in aanwezigheid van v.l.n.r. Jeroen Herbrink (Director New Business, D&B The Facility Group), Jan-Willem de Bruijn (COO, D&B The Facility Group), Edo den Hertog (Director Business Development, D&B The Facility Group), Bas Hertz (CEO, D&B The Facility Group) en René van Egmond (Managing Director, TUV Rheinland Nederland).

“Met de ISO 9001 hebben we een managementsysteem in huis dat onze organisatie helpt om op een gestructureerde wijze door te groeien naar 1000 collega’s. Al onze bedrijfsrelevante processen zijn nauwkeurig in beeld gebracht en geborgd tot in elke laag van onze organisatie. Tegelijkertijd geeft ISO 14001 ons nog meer focus op het maatschappelijk verantwoord draaien van onze business,” zo sluit Bas Hertz af.

D&B The Facility Group behaalt ISO 9001 en ISO 14001 4

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel