D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B Cleaning neemt OSB-Keurmerk in ontvangst

D&B Cleaning neemt OSB-Keurmerk in ontvangst

04-05-2017

Afgelopen maandag heeft D&B Cleaning het OSB-Keurmerk in ontvangst genomen uit handen van Steef Gaspers, bedrijfsadviseur bij de branchevereniging voor de schoonmaaksector; OSB.

Elmer Engel (links) & Edo den Hertog (rechts) ontvangen OSB certificaat uit handen van Steef Gaspers

 
Het OSB-Keurmerk is een belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van het schoonmaakbedrijf voor opdrachtgevers. Niet alleen is getoetst dat de organisaties die het keurmerk voeren alle wettelijke verplichtingen nakomen en een degelijke uitvoering van de werkzaamheden realiseren. Ook committeren deze organisaties zich aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag: een initiatief om duurzame marktverhoudingen in de schoonmaak en glazenwasser-sector te verbeteren.

Een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf dat is aangesloten bij OSB garandeert kwaliteit en is financieel betrouwbaar. Leden van OSB worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke geaccrediteerde instantie. Deze controleert bedrijven op toepassing van wetten en regelgeving, afdracht van belastingen en premies, de toepassing van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen, zoals de juiste verzekeringen en uiteraard op naleving van de CAO. Bij een positieve uitslag mag het bedrijf zich OSB-lid blijven noemen.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenObjectbeveiligingSchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel