D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsD&B aan de slag bij Quarter Offices in Amsterdam Sloterdijk

D&B aan de slag bij Quarter Offices in Amsterdam Sloterdijk

04-06-2018

HighBrook Investors heeft enige tijd geleden de sprong naar Nederland gemaakt. In relatief korte tijd kocht de investeerder meerdere kantoorgebouwen, waaronder drie gebouwen in het voormalige Teleport-gebied in Amsterdam. Met ‘Quarter Offices’, een concept dat wordt uitgerold over drie hoogwaardige kantoorgebouwen, geeft HighBrook een fors impuls aan de ambitie van de gemeente Amsterdam om het Sloterdijkgebied om te vormen naar een hoog kwalitatief en aantrekkelijk stedelijk werk- en woongebied.

Officiële opening

De drie kantoorgebouwen; Quarter Plaza, Quarter Podium en Quarter Avenue zijn onlangs allen ingrijpend gerenoveerd om tot een hoge kwaliteitsbeleving te komen. Quarter Offices is een echt work, play & live kantorenconcept waarbinnen veel aandacht is voor ontmoeten, samenwerken en ontspannen. De officiële opening van de drie Quarter Offices vond plaats op donderdag 31 mei 2018.

Drie gebouwen, één community

Uniek binnen het Quarter Offices concept is dat ongeacht het kantoor waar je huurt of werkt, alle services binnen het concept ter beschikking staan aan alle gebruikers. Faciliteiten en services zoals vergaderfaciliteiten, restaurantconcepten en food courts, bootcamps, pakketserviceconcepten, gedeelde e-bikes, travel support, roomservice en banqueting en vele anderen zijn gemakkelijk toegankelijk via de Quarter Offices app, ongeacht het gebouw waarin je huurt of werkt.

Bijzondere opdracht

D&B The Facility Group is enorm trots dat HighBrook Investors en Asset managementpartner Equity Estate hebben gekozen voor de dienstverlening van D&B en het bedrijfshoreca-concept We Canteen. D&B geeft vanuit deze rol onder andere invulling aan de hospitality, de horeca, de schoonmaak en de beveiliging op alle kantoren. Ook heeft D&B een locatiemanager geplaatst die, naast de dagelijkse aansturing van de services en teams op de locaties, verregaand verantwoordelijk is voor het programma- en community management binnen Quarter Offices. D&B werkt hierin intensief samen met partner JLL die verantwoordelijk is voor het property management. Voor meer informatie over Quarter Offices, bezoek de website.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel