D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsCollectie bedrijfskleding van D&B The Facility Group genomineerd voor Corporate Fashion Awards 2016

Collectie bedrijfskleding van D&B The Facility Group genomineerd voor Corporate Fashion Awards 2016

07-03-2016

De collectie bedrijfskleding van D&B – welke is ontworpen door couturier Mart Visser en geproduceerd wordt door kledingbedrijf Kroll & De Vries – dingt mee naar de Corporate Fashion Award 2016.  

De Corporate Fashion Award is een tweejaarlijkse Nederlandse prijs voor de beste en mooiste nieuwe bedrijfskleding van de afgelopen jaren, uitgereikt in een zestal categorieën. De prijs is een initiatief van de werkgroep Holland Career & Workwear van MODINT, de ondernemersorganisatie voor de kleding, textiel en tapijtsector en bestaat sinds 2000.

Afgelopen vrijdag werden de genomineerden bekend gemaakt. De jury heeft alle inzendingen nauwkeurig bekeken en beoordeeld. Uiteindelijk kunnen er slechts drie genomineerden per categorie in aanmerking komen voor een felbegeerde plaats in de award show. D&B The Facility Group ontving een nominatie voor de categorie Corporate Fashion Wear.

D&B The Facility Group genomineerd voor corporate fashion awardBegin 2015 heeft Mart Visser – in samenwerking met kledingproducent Kroll & De Vries – een volledig nieuwe collectie ontworpen voor D&B The Facility Group bestaande uit 12 items, waaronder een elegant schoonmaaktuniekje, een modieus jurkje voor security en hospitality hostesses, een strak gesneden herenpak en spectaculaire vrouwenjas. Uitgevoerd in twee lichte tonen grijs sluit de kleding aan op de hospitality dienstverlening van de D&B organisatie.

De uitreiking van de Corporate Fashion Awards 2016 vindt plaats tijdens de 9e editie van de Award Show op 5 april aanstaande gedurende een bruisende dinershow in de Rotterdamse Ahoy.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

 

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel