D&B TodayAlle HighlightsCleaning service

Cleaning service

04-02-2015

De Cleaning Service tak van D&B The Facility Group is D&B Cleaning en is ontstaan uit een overname van schoonmaakbedrijf DSO begin 2014.

D&B Cleaning Service onderscheidt zich door haar mensen met respect te behandelen, een eerlijke arbeidsovereenkomst met een minimum aantal uren en een investering in opleidingen gelijk aan 2% van de bruto loonsom tegen een marktgemiddelde van 0,23%. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de cleaning hosts van D&B Cleaning zich duurzaam aan D&B binden, een ziekteverzuim van 3,4% laten zien tegen een marktgemiddelde van 6% en trouw zijn aan de organisatie en formule.

D&B Cleaning Service is ervan overtuigd dat een kwalitatieve dienstverlening gebouwd op onderling respect, ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen uiteindelijk leidt tot krachtige en langdurige partnerships met opdrachtgevers.

Cleaning Service info?

Wilt u meer informatie over onze Cleaning Service? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over onze Cleaning Service meer wilt weten over een van onze facilitaire diensten: Receptiediensten, Objectbeveiliging, Facility Management, Bedrijfscatering of onze Schoonmaakdiensten? Klik dan op de desbetreffende link…

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel