D&B TodayAlle HighlightsDriekwart Nederlandse CFO’s heeft zorg over behoud van toptalent

Driekwart Nederlandse CFO’s heeft zorg over behoud van toptalent

10-02-2016

“Bijna driekwart Nederlandse CFO’s maakt zich zorgen over vertrek topwerknemers”, zo kopt online platform HR Praktijk. Uit een onderzoek van Robert Half onder 200 Nederlandse CFO’s en financieel directeuren blijkt dat zij zich zorgen maken over het vertrek van hun topperformers.

Enerzijds blijkt het niet eenvoudig om topperformers binnen het bedrijf te behouden, anderzijds is het zo mogelijk nog lastiger om topperformers binnen het bedrijf te vervangen. Een terechte conclusie is dus dat het van groot belang is in te zetten op het behoud van talent. En daarbij, zo schreven wij reeds eerder, kan de werkomgeving een bepalende rol spelen. Zo dient de werkomgeving primair een plek te zijn waar we elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen werken en naartoe komen om geïnspireerd te worden. Een plaats waar we flexibel kunnen werken en de beschikking hebben over snelle technologie. En waar hospitality een integraal onderdeel vanuit maakt. Lees hier het hele artikel.

 

Gerelateerde artikelen:

01-02-2016 5 tips om de Millennial aan uw organisatie te binden

28-01-2016 Waarom Hospitality organisaties succesvoller maakt

19-01-2016 A-Great-Place-To-Be

08-01-2016 Bye bye work-life balance, hello work-life fluency

19-10-2015 Vergroot het geluk op kantoor

 

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel