D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsOVG Real Estate en Bilder & De Clercq introduceren een interactieve boodschappenmuur in The Edge

OVG Real Estate en Bilder & De Clercq introduceren een interactieve boodschappenmuur in The Edge

27-05-2015

Amsterdam, 27 mei 2015 — OVG Real Estate en Bilder & De Clercq hebben afgelopen maand een innovatieve en interactieve boodschappenmuur voor kantoren geïmplementeerd in het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld: The Edge. De innovatieve boodschappenmuur stelt gebruikers van The Edge in staat via een app of interactief scherm een gerecht te kiezen, te bestellen en te betalen. The Edge is het eerste kantoorgebouw met dit nieuwe food concept dat zich richt op gemak, comfort en verantwoord eten.

De Bilder & De Clercq Wall

De interactieve boodschappenmuur, de Bilder & De Clercq Wall, is een scherm waarop 14 gerechten worden getoond. Met een Bilder & De Clercq app kunnen gebruikers een gerecht bestellen door de QR-code van het gerecht naar keuze te scannen. Met de app, die gelinkt is aan een betaalkaart, kan in 3 simpele handelingen besteld en betaald worden. De precies afgemeten verse ingrediënten van het gekozen gerecht – veelal lokaal, biologisch of fair trade ingekocht – staan met stap-voor-stap recept einde dag gereed in de koeling van het bedrijfsrestaurant. Wekelijks veranderen enkelen van de 14 gerechten zodat het aanbod gevarieerd en uitdagend blijft. Dit concept heeft reeds een prestigieuze award gewonnen in New York. De Amerikaanse National Retail Foundation riep begin dit jaar de Bilder & De Clercq wall uit tot beste innovatie van 2014.

Partnership

The Edge is door OVG Real Estate ontwikkeld met als doel een nieuwe wereldwijde benchmark voor de gebouwde omgeving neer te zetten. Tegelijkertijd stelt zij het comfort, de gezondheid en de productiviteit van de eindgebruikers centraal. De samenwerking tussen OVG Real Estate en Bilder & De Clercq bevestigt deze doelstelling. OVG Real Estate en Bilder & De Clercq hebben de intentie uitgesproken om in de nabije toekomst dit concept verder uit te rollen in meerdere kantoorgebouwen.

Duurzaam, innovatief en maximale medewerkerstevredenheid

De Bilder & De Clercq Wall vormt een antwoord op de grote onderwerpen binnen corporate organisaties wereldwijd. Duurzaamheid: de ingrediënten voor de gerechten worden hyperlokaal, en veelal biologisch of fair trade ingekocht. Het ompakken van de ingrediënten gebeurt in een sociale werkplaats en leidt tot een uniek no-waste concept: Je koopt wat je kookt. Innovatie: het bestellen en betalen van de boodschappen wordt mogelijk gemaakt via de eigen smartphone. Middels vooruitstrevende technology, iBeacon, NFC of QR-scanning is bestellen en betalen een kwestie van een druk op de knop. Medewerkertevredenheid: Met deze service komt een einde aan kook-inspiratie-stress, het zoeken naar een parkeerplaats bij de supermarkt of het last minute bestellen van een ongezonde take-away of thuisbezorgde maaltijd. In de aankomende maanden zal het aanbod aan producten snel worden uitgebreid, zodat je als werknemer dagelijks al jouw boodschappen op kantoor kunt laten bezorgen.
______________________________________________

Over Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq is een Amsterdamse eetwinkel ingericht naar recept. Dagelijks biedt zij haar klanten de keuze uit 14 verrassende gerechten die snel en gemakkelijk thuis te bereiden zijn. Alle benodigde ingrediënten worden in exact de juiste hoeveelheid geleverd. Vrijwel alle gerechten staan binnen 30 minuten op tafel en met de bijgeleverde stap-voor-stap receptkaart kan het bijna niet mis gaan. De ingrediënten zijn – waar mogelijk – lokaal, veelal biologisch en fair-trade ingekocht. In samenwerking met technology startup YesTap en integraal facilitair dienstverlener D&B The Facility Group ontwikkelden zij een interactieve boodschappenmuur voor kantoren.

Over The Edge

Eind 2014 heeft OVG Real Estate kantoorgebouw The Edge opgeleverd aan hoofdhuurder Deloitte. Overige huurders in het gebouw zijn AKD, Salesforce, Henkel, Sandvik en Edelman. The Edge is gevestigd op de Amsterdamse Zuidas en heeft volgens het oordeel van Building Research Establishment (BRE), de wereldwijde beoordelaar van duurzame gebouwen, de hoogste score voor nieuwe gebouwen ontvangen die ooit is afgegeven. The Edge is een ontwerp van Ron Bakker en Lee Polisano van PLP Architecture uit Londen. Eigenaar van The Edge is Deka Immobilien Investment.

Over OVG

OVG Real Estate is een onafhankelijk vastgoedbedrijf, in 1997 opgericht door
Coen van Oostrom (CEO). Sinds 2007 is OVG marktleider in de kantorenmarkt in Nederland en een snel groeiende speler in Europa. Het bedrijf is altijd koploper geweest in duurzaamheid en onderscheidt zich daarnaast door haar ondernemerschap, solide financiële positie, integriteit en sterke relatie met haar eindgebruikers. OVG is actief betrokken in internationale netwerken zoals het World Economic Forum, Clinton Global Initiative en Corenet.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel