D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsBinck kiest voor D&B The Facility Group

Binck kiest voor D&B The Facility Group

13-05-2013

Binck zoekt samenwerking met D&B The Facility Group om het facilitair serviceconcept op het eigen hoofdkantoor naar een volgend niveau te tillen.  

Al vanaf de oprichting van Binck heeft men de filosofie haar klanten te verbazen met de best mogelijke service tegen een eerlijke prijs. Binck veranderde de wereld van het beleggen door haar klanten lage en heldere tarieven te gaan berekenen zonder verborgen kosten. En sindsdien is de beleggingsbank veelvuldig uitgeroepen tot beste broker van Nederland en won diverse klantenservice awards.

“Er is nog ruimte om de servicebeleving bij op ons kantoor verder te verhogen. Een service verlenende houding richting onze klanten zit ons in het DNA”, aldus Bas Bartling, Facility Manager bij Binck. “Diezelfde gedrevenheid en focus zien wij terug bij D&B The Facility Group. Het is mede hierom dat wij ervoor gekozen hebben om samen met D&B de volgende fase in te gaan voor wat betreft het creëren van een toonaangevend serviceconcept op ons kantoor”.

D&B The Facility Group is door Binck aangetrokken om de wensen van de beleggingsbank te vertalen naar een ontvangstconcept op haar kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. “D&B is een hospitality en belevingsorganisatie pur sang”, aldus Jeroen Herbrink, Director Marketing & Sales bij D&B The Facility Group. “Onze visie, mensen en services, of zoals D&B het zelf noemt; onze 5 star experience sluit naadloos aan op de ambities van Binck”.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel