D&B TodayAlle HighlightsBedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging

04-02-2015

Binnen elke kantooromgeving speelt de behoefte aan veiligheid. Veiligheid voor bezoekers en eigen medewerkers, maar ook veiligheid van informatie, gebouwen en eigendommen, kortom: bedrijfsbeveiliging. Jezelf prettig voelen op kantoor, gaat ook over jezelf ‘veilig voelen’ en ‘veilig zijn’. Niet iets waar je lang over na zou moeten denken, maar wat gewoon geregeld dient te zijn. De inzet van traditionele bedrijfsbeveiligers gaat echter ten koste van de representativiteit en uitstraling naar medewerkers en gasten. Dit dient dan ook anders georganiseerd te worden.

Bedrijfsbeveiliging van D&B doet het anders dan u gewend bent. Het is voor de aanwezige gasten in uw ontvangstlobby niet direct zichtbaar dat onze medewerkers van het gastvrije ontvangstteam ook opgeleid zijn als particulier bedrijfsbeveiliger en bedrijfshulpverlener en dus verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsbeveiliging. Op die manier is een bezoek aan uw kantoor niet enkel een indrukwekkend, inspirerend of zakelijk succesvol bezoek, maar ook een veilig bezoek. De beveiliging wordt bij D&B uitgevoerd door Security hosts, zij verzorgen het toegangsbeheer, springen in bij calamiteiten en alarmen, lopen openings-, brand- en sluitronden, maar ook preventieve ronden in en om uw kantoorpand. Het management van de bedrijfsbeveiliging van D&B zorgt voor de tactische en strategische ondersteuning op het terrein.

Bedrijfsbeveiliging info?

Wilt u meer informatie over bedrijfsbeveiliging van D&B? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over bedrijfsbeveiliging meer wilt weten over een van onze facilitaire diensten: Receptiediensten, Objectbeveiliging, Facility Management, Bedrijfscatering of onze Schoonmaakdiensten? Klik dan op de desbetreffende link…

Werken bij D&B? Bekijk hier alle beveiliging vacatures.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel