D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsAward Winning We Canteen ondernemers op beursstand D&B The Facility Group

Award Winning We Canteen ondernemers op beursstand D&B The Facility Group

30-12-2015

De catering op de stand van D&B The Facility Group tijdens de Vakbeurs Facilitair 2016 wordt verzorgd door diverse hele bijzondere, lokale food ondernemers van We Canteen. Zo zal Enak Sekali, de Balinese cateraar die tijdens het Indonesian Festival 2015 tot Beste Indonesische cateraar van Nederland werd uitgeroepen, een deel van het etensaanbod voor haar rekening nemen.   

Cateringconcept We Canteen is reeds sinds 2011 op missie om bedrijfsrestaurants om te vormen tot food courts waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Inmiddels heeft We Canteen ruim 300 lokale ondernemers aan zich verbonden. Enkele van deze ondernemers zullen aanwezig zijn tijdens de Vakbeurs Facilitair en op de stand van D&B The Facility Group – waar We Canteen onderdeel van is – aanwezig zijn.

Zo zal de Eindhovense cateraar (H)eerlijk Anders dagelijks zorg dragen voor uitzonderlijk mooie sandwiches en diverse verrassende hapjes. Afgelopen juni wonnen zij het Gouden Keurmerk Duurzaam Ondernemer uit handen van de Gemeente Eindhoven. De barista’s van Giraffe Coffee Roasters, winnaar van de Urban Espresso Bar Awards in Rotterdam en leverancier van de koffiebonen aan de We Canteen restaurants, verzorgen het koffieaanbod.

Award Winning We Canteen ondernemers op beursstand D&B The Facility Group 2

Als wisselondernemers zien wij Enak Sekali, het enige authentieke Balinese cateringbedrijf van Nederland, en Banh Mi Girls de revue passeren. Banh Mi Girls bestaat uit Sarita en My, twee dames afkomstig uit Singapore en uit Vietnam. Zij ontmoetten elkaar twee jaar geleden in Den Haag, werden vriendinnen en wisten zich gebonden door het grote liefde voor eten. Samen begonnen zij een Vietnamees cateringbedrijf. Inmiddels zijn zij een autoriteit voor wat betreft de banh mi, een Vietnamese sandwich, het meest gegeten broodje van Vietnam.

“Écht lekker en eerlijk eten, bereid door lokale ondernemers, die gespecialiseerd in zijn in een bepaald product of een bepaalde keuken en op die manier heel bewust hebben gekozen om 250 tot 300 dagen per jaar de mooiste paella, een 100% biologische hot dog, een geweldig Balinees gerecht of zelf gerookte zalm te bereiden. Vanuit een passie om mensen mooi en verrassend eten te serveren. Dat is waar wij gelukkig van worden”, zegt Maaike de Reuver, oprichtster van de vooruitstrevende cateringformule.

Award Winning We Canteen ondernemers op beursstand D&B The Facility Group 3

Op de stand van D&B The Facility Group op de 2016 editie van de Vakbeurs Facilitair (klik hier voor de uitnodiging) kan uitzonderlijk goed eten en drinken niet ontbreken. In de moderne werkomgeving wordt mooi eten, dat met aandacht bereid is en gedurende meerdere momenten gedurende de dag wordt aangeboden, immers steeds belangrijker.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel