D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsAdvocatenkantoor Baker & McKenzie kiest voor hospitality van D&B The Facility Group

Advocatenkantoor Baker & McKenzie kiest voor hospitality van D&B The Facility Group

29-03-2016

Het toonaangevende, internationale advocatenkantoor Baker & McKenzie wil het beste kantoor zijn voor corporate A-merken. En daar dient de hospitality dienstverlening in het kantoor aan de Amsterdamse Zuidas een belangrijke bijdrage aan te leveren.

Het is om die reden dat Baker & McKenzie eind vorig jaar op zoek ging naar een nieuwe partij voor de invulling van de receptie- en hostess services. “Onze facilitaire organisatie dient aan te sluiten op de kantoorstrategie,” zo licht Ella Schuld, Manager Secretarial Services van Baker & McKenzie, toe. “En in een markt die steeds competitiever wordt, is er voor ons veel aan gelegen om voorop te blijven lopen en onze gasten een gastvrijheidsgevoel op topniveau mee te geven.”

Baker & McKenzie heeft een aanbesteding gedaan waarbij zij focus hadden op welke hospitality partij het best zou aansluiten op de ambitie, de wensen de cultuur en de organisatie Baker & McKenzie. Innovatie, een vijfsterren niveau van dienstverlening en oprechte aandacht voor de gast speelden daarin een belangrijke rol.

Uiteindelijk werd – na een zorgvuldig doorlopen traject – unaniem gekozen voor hospitality dienstverlener D&B The Facility Group. “Gedurende de diverse onderdelen van het aanbestedingstraject was het evident dat D&B een hele heldere, uitgesproken visie en een bewezen track record heeft op hospitality en de samenwerking met de overige facilitaire dienstverleners in de werkomgeving. We hebben dan ook veel vertrouwen en zin in de samenwerking met deze nieuwe partner.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel