D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsA Great Place to Pitch Yourself

A Great Place to Pitch Yourself

08-01-2016

Vertel in een 60 seconden elevator pitch waarom jij een top-job gaat scoren bij één van Nederlands gaafste bedrijven via D&B The Facility Group!

Waar? Vakbeurs Facilitair 2016, stand 3J.064 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Wanneer? Op vrijdag 15 januari aanstaande

 

Een inspirerende werkomgeving met uitstekende service leidt tot groter succes, gezondheid en geluk bij medewerkers. Mensen die goed in hun vel zitten, komen tot betere prestaties en ontdekken hun eigen talenten gemakkelijker. Werken bij D&B betekent werken in een inspirerende en toonaangevende werkomgeving. Als onderdeel van een hecht en betrokken team. Elke dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen. De keerzijde? Werken bij D&B is niet voor iedereen weggelegd… Mensen gelukkiger en beter kunnen maken door de perfecte omstandigheden te creëren, dat moet in je zitten.

Dankzij de enorme groei van D&B The Facility Group zijn wij altijd op zoek naar jonge talenten met een volwassen ambitie die geïnspireerd worden door service op het hoogste niveau bij gave bedrijven. Imponeer ons met jouw persoonlijke pitch!

Wij zijn op vrijdag 15 januari van 10:00 tot 17:00 uur aanwezig op de beursstand van D&B The Facility Group en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

car

 

 

Caroline Seyger

HR Executive

D&B The Facility Group

 

 

Yv

 

 

Yvette IJsbrandy

HR Manager

D&B The Facility Group

 

 

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel