D&B The Facility GroupFacility HighlightsD&B The Facility Group versterkt team op kantoor

D&B The Facility Group versterkt team op kantoor

05-06-2015

Het doet ons groot genoegen te melden dat afgelopen maandag 1 juni twee nieuwe toptalenten zijn begonnen bij D&B op kantoor. Caroline Seyger en Sander Bon.

Mail mij dit artikel

Caroline is gestart in de rol van HR Executive en wordt daarmee eindverantwoordelijk voor de HRM strategie en het HRM beleid binnen onze organisatie. In haar vorige functie was zij verantwoordelijk voor het gehele personeelsbeleid van het Conservatorium Hotel aan het Museumplein in Amsterdam. Tevens heeft zij internationaal carrière gemaakt bij hotelketen Ritz Carlton en uitgebreide ervaring opgedaan bij o.a. Compass Group en Albron. Caroline is moeder van twee dochters en woonachtig in Leiden. Wij wensen haar alle plezier van de wereld in haar nieuwe functie.

Sander Bon versterkt ons salesteam als Manager New Business. Sander is het afgelopen jaar als Sales Manager actief geweest bij onze collega-organisatie Vermaat Bedrijfshoreca. In de 6 jaar daarvoor werkte hij bij hospitality bedrijf Bouwens als Operationeel Manager. Hij heeft Communicatie gestudeerd en is samenwonend in Abcoude.

Wij wensen Caroline en Sander heel veel succes, geluk en energie toe in hun nieuwe rollen bij D&B The Facility Group.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.


Blijf op de hoogte

Laat uw naam en e-mail achter en ontvang maximaal 8 x per jaar de 5 meest trending nieuwsberichten in één mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel