D&B The Facility GroupFacility HighlightsD&B The Facility Group in top 5 grootste beveiligingsbedrijven van Nederland

D&B The Facility Group in top 5 grootste beveiligingsbedrijven van Nederland

05-08-2019

Zo blijkt uit de vooraankondiging van het Omzetonderzoek Particuliere Beveiligingsorganisaties 2018 van Security Management op haar website. Het complete Omzetonderzoek wordt gepubliceerd in Security Management nummer 3 van 2019 en verschijnt op 20 september is inmiddels verschenen, lees hem hier.

Security Management schrijft het volgende over de mooie groei die is doorgemaakt:

Opvallende stijger dit jaar is D&B The Facility Group. De omzet steeg naar 20,7 miljoen euro (2017: 16,8 miljoen euro), waarmee het bedrijf van de zevende naar de vijfde plaats stijgt. Sander de Meester, partner bij D&B The Facility Group, voorspelde deze groei afgelopen jaar al en licht toe: “In tegenstelling tot 2017 realiseerden wij in 2018 weer een retentiegraad van meer dan 95 procent. Dat betekent dat alle omzet die we toevoegen aan het begin en gedurende het jaar direct leidt tot omzetgroei, omdat we de verloren omzet niet eerst hoeven te compenseren.”

“Er zijn er ook waarschuwende geluiden te horen. Met name de krappe arbeidsmark vormt volgens betrokkenen een bedreiging voor de huidige groei,”aldus de redactie van Security Management. Lees het volledige bericht hier.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link…

Of neem contact op met:

Thomas Wegbrands
Thomas Wegbrands
Sales Manager Vastgoedmarkt
06 83 53 39 41

Erik Gerrits
Erik Gerrits
Sales Manager Corporate Accounts
06 11 13 07 13

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel