D&B The Mobility Group

Mobility Highlights

28-08-2017

D&B The Mobility Group breidt samenwerking met Schiphol uit

Schiphol ontwikkelt zich en bouwt een nieuwe Pier en Terminal. Dat is een grote verbouwing die veel ruimte vraagt. Dit heeft ook invloed op het parkeren op Schiphol. Om ervoor te zorgen dat ook na 1 oktober alle gasten van Schiphol goed terecht kunnen op de luchthaven is er – in nauwe samenwerking met D&B The Mobility Group – een nieuw parkeeraanbod gedefinieerd.

Lees meer
05-07-2017

Heatwave Zomeraktie!

Bent u van plan om deze zomer een event te organiseren, dan bent u vast blij te zien dat de weersverwachting er weer iets beter uit begint te zien. Stralend weer op de dag van uw event is niet alleen leuk voor uw gasten, maar ook voor uw budget. D&B The Mobility Group zet de temperatuur namelijk om in een percentage. Een kortingspercentage welteverstaan. 30 graden celsius betekent dus 30% korting!

Lees meer
14-06-2017

D&B The Mobility Group verzorgt VIP-shuttle jaarlijkse Hilton haringparty

Door velen wordt het informeel “Hét event van het jaar” genoemd: de jaarlijkse haringparty in de tuin van Hilton Amsterdam. Ook dit jaar was het wederom een groot succes. Honderden gasten konden, onder het genot van een middagzonnetje, genieten van de nieuwe haring, die dit jaar van uitstekende kwaliteit blijkt te zijn.

D&B The Mobility Group verzorgde met 5 Audi A6 limousines de VIP-shuttle voor de diverse genodigden.

Lees meer
16-05-2017

Nieuwe technologieën moeten stadscentra bereikbaar houden voor autoverkeer

De steden zullen de komende jaren steeds dichter bevolkt raken, maar de aanwezige infrastructuur van de binnensteden blijkt onvoldoende geschikt om de snelle groei te faciliteren. Innovaties zoals de zelfrijdende auto zijn veelbelovend, maar niet op korte termijn beschikbaar om het probleem van de steden op te lossen. Desalniettemin beschouwen wij de opkomst van nieuwe technologieën wel als het belangrijkste middel om een verkeersinfarct in de steden af te wenden.

Lees meer
01-09-2016

D&B The Mobility Group sluit zich aan bij het Founders Carbon Network

De naam bedacht Merlin Melles terwijl ze over de snelweg reed. „Ik zat in een sportwagen van carbon en toen schoot het me te binnen. Niet goud of platina, maar carbon moet het worden.” Dat sprak chauffeursbedrijf D&B The Mobility Group ook wel aan: een exclusieve zakenclub waarvan de naam ontstond achter het stuur van een auto.

Lees meer

Reserveer een student privé chauffeur

Reserveer in vier eenvoudige stappen uw student privé chauffeur.

Let op: Als de rit vandaag is kunt u alleen telefonisch boeken: 020 - 751 6677

Klantinformatie

Stap 1 van 4

Volgende

Ritinformatie

Stap 2 van 4

Datum rit

Starttijd rit

Vorige Volgende

Vertrekadres

Stap 3 van 4

Vorige Volgende

Tussenbestemming(en) (optioneel)

Stap 3 van 4

Voeg bestemming toe
Vorige Volgende

Eindbestemming

Stap 4 van 4

Verwachte aankomsttijd

Vorige

Bel mij terug

Uw gegevens

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in

Klantinformatie

Stap 1 van 2

Volgende

Offerte informatie

Stap 2 van 2

Vorige

Stuur mij dit artikel