D&B The Mobility Group

Mobility Highlights

01-09-2016

D&B The Mobility Group sluit zich aan bij het Founders Carbon Network

De naam bedacht Merlin Melles terwijl ze over de snelweg reed. „Ik zat in een sportwagen van carbon en toen schoot het me te binnen. Niet goud of platina, maar carbon moet het worden.” Dat sprak chauffeursbedrijf D&B The Mobility Group ook wel aan: een exclusieve zakenclub waarvan de naam ontstond achter het stuur van een auto.

Lees meer
27-05-2016

D&B: Hoe het allemaal begon…

D&B werd opgericht in 1993 en is inmiddels uitgegroeid tot de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met bijna 1000 getalenteerde en betrokken mensen met een grote dosis energie en vele opdrachtgevers in de top van het bedrijfsleven zetten wij ons in om iedere dag weer een impactvolle bijdrage te leveren aan het creëren van een werkomgeving waarin mensen goed in hun vel zitten. Zo’n omgeving noemen wij A-Great-Place-To-Be. Lees hier iets meer over onze geschiedenis.

Lees meer
29-04-2016

Schiphol Holiday Valet Parking wint Consumer Award 2015

Op donderdag 21 april werden de jaarlijkse Schiphol Consumer Awards voor Guest Friendliness uitgereikt. En met de hoogste NPS-score (+64) die ooit op Schiphol behaald is, won het nieuwe parkeerproduct Schiphol Holiday Valet Parking de Consumer Award voor 2015.

Lees meer
26-02-2016

Parkeren is vaak de achilleshiel van een evenementen locatie

Wanneer bedrijven op zoek gaan naar een locatie voor hun evenement, dan staat bereikbaarheid en parkeren zonder uitzondering in de top 3 van criteria waarop men uiteindelijk een locatie selecteert. Slechte bereikbaarheid of beperkte parkeermogelijkheden zijn één van de hoofdredenen om uit te wijken naar alternatieve plekken.

Lees meer
09-02-2016

D&B The Mobility Group verzorgt valet parking van ruim 82.000 auto’s in 2015

“Nog nooit hebben wij zoveel parkeringen gedaan als in 2015, en met het aantrekken van de economie zal dit richting de toekomst mogelijk zelfs nog licht oplopen”, zo vertelt Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group. Met ruim 82.000 parkeringen is D&B The Mobility Group marktleider op het gebied van valet parking in Nederland.

Lees meer

Reserveer een student privé chauffeur

Reserveer in vier eenvoudige stappen uw student privé chauffeur.

Let op: Als de rit vandaag is kunt u alleen telefonisch boeken: 020 - 751 6677

Klantinformatie

Stap 1 van 4

Volgende

Ritinformatie

Stap 2 van 4

Datum rit

Starttijd rit

Vorige Volgende

Vertrekadres

Stap 3 van 4

Vorige Volgende

Tussenbestemming(en) (optioneel)

Stap 3 van 4

Voeg bestemming toe
Vorige Volgende

Eindbestemming

Stap 4 van 4

Verwachte aankomsttijd

Vorige

Bel mij terug

Uw gegevens

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in

Klantinformatie

Stap 1 van 2

Volgende

Offerte informatie

Stap 2 van 2

Vorige

Stuur mij dit artikel