Valet Parking

Because parking your car should not be an event

Uw gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, kantoor of de evenementenlocatie. Daar wordt de auto van de gast overgenomen door één van onze chauffeurs die deze veilig parkeert en aan het einde van het diner of event weer voorrijdt. Een geweldige service die uw gast alle zorgen van het zelf parkeren uit handen neemt.

De Valet Parking Services van D&B The Mobility Group zijn een geweldige uitkomst voor locaties met een parkeeruitdaging. Daarbij leert de ervaring dat deze service een onuitwisbare indruk achterlaat op diegenen die gebruik maken van de service. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met Valet Parking.

offerte aanvragen

Valet Parking in de praktijk

Valet Parking komt voor in vele verschijningen. Zo kennen wij bijvoorbeeld een basisdienst waarbij de bestuurder de auto parkeert op een zogenaamde bufferplaats, de auto afsluit en de sleutel afgeeft aan een host(ess). De auto wordt vervolgens verplaatst naar een parkeerlocatie in de buurt. En zodra de auto weer nodig is, dan staat deze klaar op de betreffende bufferplaats en kan de bestuurder de sleutel ophalen bij de host. Maar ook bieden wij vaak onze full service Valet Parking aan waarbij het de gast aan niets ontbreekt: De gast komt voorrijden, de deuren worden geopend door meerdere hosts en hostesses. Reeds voordat de gast onderweg gaat naar de entree is de auto al onderweg met één van onze valet parkers naar de parkeerlocatie. De gasten worden in de jas geholpen, eventueel begeleid naar de entree, met of zonder paraplu. Bij het vertrek wordt de auto direct voorgereden en wordt er met dezelfde egards afscheid genomen van de gasten.

De extra’s

Een Valet Parking Service kan tevens worden uitgebreid met vele extra’s. Het is mogelijk de auto gewassen of voorzien van een goody of goodbye bag retour te bezorgen aan het einde van de dag of avond. U kunt uw gasten op voorhand of ter plaatse een thuisbrengchauffeur aanbieden of laten vervoeren naar een hotel waar men de nacht zal doorbrengen. Graag denken wij met u mee over de diverse mogelijkheden.

Valet Parking info?

Wilt u meer informatie over Valet Parking van D&B? Neem dan contact met ons op.
Indien u behalve over Valet Parking meer wilt weten over de D&B studentchauffeur / prive chauffeur of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Reserveer een student privé chauffeur

Reserveer in vier eenvoudige stappen uw student privé chauffeur.

Let op: Als de rit vandaag is kunt u alleen telefonisch boeken: 020 - 751 6677

Klantinformatie

Stap 1 van 4

Volgende

Ritinformatie

Stap 2 van 4

Datum rit

Starttijd rit

Vorige Volgende

Vertrekadres

Stap 3 van 4

Vorige Volgende

Tussenbestemming(en) (optioneel)

Stap 3 van 4

Voeg bestemming toe
Vorige Volgende

Eindbestemming

Stap 4 van 4

Verwachte aankomsttijd

Vorige

Bel mij terug

Uw gegevens

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in

Klantinformatie

Stap 1 van 2

Volgende

Offerte informatie

Stap 2 van 2

Vorige

Stuur mij dit artikel