Parkeerbegeleiding

Welcoming you with open arms

Verwacht u veel auto’s in een kort tijdsbestek, wordt er onnodig veel dubbel geparkeerd op uw parkeerterrein of laat de bewegwijzering of verkeerssituatie te wensen over? Maak een goede indruk op uw bezoekers: de parkeerbegeleiding service van D&B leidt dit graag in goede banen..

Deelnemen aan het verkeer is in het druk bereden Nederland zo nu en dan een echte uitdaging. Soms ronduit ergerlijk. Wanneer u verantwoordelijk bent voor de bereikbaarheid van een locatie of evenement, dan is het uw wens dat de mensen die naar u onderweg zijn niet nog grotere uitdagingen of ergernissen tegenkomen in de directe omgeving van uw locatie of evenement.

Passend advies

Of u nu vijf, 500 of 5.000 auto’s verwacht; iedere parkeerbegeleiding opdracht is uniek. Graag kijken wij met u mee en geven wij u aan de hand van uw wensen, verwachtingen, een locatiebezoek en vele jaren ervaring een passend advies.

offerte aanvragen

Parkeerbegeleiding en coördinatie op locatie

D&B The Mobility Group werkt bij elke parkeerbegeleiding opdracht waar meerdere parkeerbegeleiders werkzaam zijn met een teamleider of contactpersoon. Onze teamleiders zijn zorgvuldig gekozen op professionaliteit, ervaring, leidinggevende kwaliteiten en servicegerichtheid. De teamleider is het gezicht naar gast, opdrachtgever en medewerkers.

Materialen en middelen

Uiteraard beschikt D&B The Mobility Group over goed gevulde materiaalwagens. U kunt hierbij denken aan afzetlint, communicatiematerialen, pionnen en goed herkenbare, uniforme kleding voor onze parkeerbegeleiding medewerkers.

Parkeerbegeleiding info?

Wilt u meer informatie over Parkeerbegeleiding van D&B? Neem dan contact met ons op.
Indien u behalve over Parkeerbegeleiding meer wilt weten over de D&B studentchauffeur / prive chauffeur, valet parking service of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Reserveer een student privé chauffeur

Reserveer in vier eenvoudige stappen uw student privé chauffeur.

Let op: Als de rit vandaag is kunt u alleen telefonisch boeken: 020 - 751 6677

Klantinformatie

Stap 1 van 4

Volgende

Ritinformatie

Stap 2 van 4

Datum rit

Starttijd rit

Vorige Volgende

Vertrekadres

Stap 3 van 4

Vorige Volgende

Tussenbestemming(en) (optioneel)

Stap 3 van 4

Voeg bestemming toe
Vorige Volgende

Eindbestemming

Stap 4 van 4

Verwachte aankomsttijd

Vorige

Bel mij terug

Uw gegevens

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in

Klantinformatie

Stap 1 van 2

Volgende

Offerte informatie

Stap 2 van 2

Vorige

Stuur mij dit artikel