Chauffeursdiensten

Enjoy the ride

Het rijden met chauffeur maakt dat u uw aandacht en tijd daadwerkelijk anders kunt besteden. Professionals en studentenchauffeurs van D&B Chauffeursdiensten zijn prima opgeleid, gaan altijd goed voorbereid de weg op en begrijpen wat u van hen verwacht. Ontzorging in optima forma.

D&B The Mobility Group heeft 20 jaar ervaring op het gebied van chauffeursdiensten, met als resultaat een vaste kring van gerenommeerde opdrachtgevers. Chauffeursdiensten zijn al lang niet meer enkel voorbehouden aan ministers en captains-of-industry. In een maatschappij waarin levens drukker lijken te worden en wij altijd onderweg zijn, wordt goed georganiseerde mobiliteit een steeds belangrijkere voorwaarde en zien zowel particulieren als de zakelijke markt steeds vaker het economische nut van het kunnen werken tijdens de reistijd.

reserveer een chauffeur

Chauffeursdiensten van hoge kwaliteit

D&B The Mobility Group hecht grote waarde aan uitstekende service en veel persoonlijke aandacht voor de klant. Uiteraard vervoeren wij u snel en veilig van A naar B, maar wij gaan graag een stap verder. Zo wordt u altijd persoonlijk te woord gestaan door onze planners, spreken wij uw wensen en verwachtingen voor de eerste chauffeursdiensten opdracht telefonisch met u door in de vorm van een intakegesprek en kijken wij waar wij u persoonlijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Wenst u water in de auto, een krant of magazine? Ontvangt u informatie over de chauffeur het liefst via e-mail of via een tekstbericht? Onze chauffeurs ontzorgen u graag volledig, houden bij waar files staan of gaan ontstaan en gaan nooit onvoorbereid op pad. Wij onderscheiden twee typen chauffeursdiensten: de studentchauffeur en de professionele directiechauffeur.

D&B Chauffeursdiensten: de studentchauffeur

Als onderdeel van de D&B Chauffeursdiensten vormen onze studentchauffeurs een zeer aantrekkelijk alternatief voor taxivervoer over langere afstanden of de professionele directiechauffeur. Daar komt bij dat onze chauffeurs ook de wachttijd graag nuttig besteden door extra taken op zich te nemen: van het wassen of tanken van de auto tot het ophalen van stomerijgoed of het laten uitvoeren van een servicebeurt.
Onze studentchauffeurs doorlopen een intensief werving- en selectietraject welke wordt afgesloten met een uitgebreide rijtest, speciaal ontwikkeld ten behoeve van de chauffeursdiensten van D&B. Gedurende deze test wordt een chauffeursrit gesimuleerd, waarbij alle rijvaardigheidsaspecten, de klantgerichte houding en chauffeursetiquette de revue passeren. De test wordt uitgevoerd in de stad, op B-wegen en de snelweg. Inparkeren, manoeuvreren, remtechnieken, inhalen, rechts rijden en accelereren. Tevens wordt speciale aandacht besteed aan “HET GROENE RIJDEN”: hiermee realiseren wij over langere afstanden gemiddeld een besparing op brandstof van 10% en een reductie van CO2 uitstoot. Voor onze meest getalenteerde chauffeurs kennen wij de vervolgopleiding “Being-A-5-Star-Driver”, uniek binnen de chauffeursdiensten markt. Al onze studentchauffeurs volgen bovendien een opleiding op HBO of universitair niveau.

D&B Chauffeursdiensten: de professionele directiechauffeur

Een andere mogelijkheid binnen de chauffeursdiensten van D&B is de directiechauffeur, een beroepsmatige chauffeur die voldoet aan de allerhoogste chauffeur- en veiligheidseisen. Vanzelfsprekend is de rijvaardigheid van onze directiechauffeurs uitmuntend. Onze directiechauffeurs hebben rijvaardigheidstrainingen doorlopen en zijn minimaal CCV-D1 gecertificeerd. Doorgaans worden onze directiechauffeurs voor een langere periode bij klanten gedetacheerd. Gezien het feit dat de relatie tussen passagier en directiechauffeur een intensieve is, zullen wij vrijwel altijd een op u afgestemd selectieproces ingaan om te garanderen dat er een optimale match is tussen u en uw chauffeur. Deze staat vervolgens altijd voor u klaar. Mocht u tijdelijk willen beschikken over een directiechauffeur, dan verzorgt D&B Chauffeursdiensten dit uiteraard ook graag voor u. Met een directiechauffeur kunt u gebruik maken van uw eigen auto, dan wel van één van de auto’s uit ons luxe wagenpark. Onze kantoormedewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Tarieven

  • Het uurtarief bedraagt voor een Studentchauffeur € 20,90 excl. BTW (Being a 5star driver course).
  • Het uurtarief bedraagt voor een Directiechauffeur € 29,30 excl. BTW.
  • D&B hanteert een minimale afname van 3 uur.

Klik hier voor de volledige tariefkaart.

Chauffeursdiensten info?

Wilt u meer informatie over chauffeursdiensten van D&B? Neem dan contact met ons op.
Indien u behalve over chauffeursdiensten meer wilt weten over de D&B studentchauffeur / prive chauffeur of onze valet parking service? Klik dan op de desbetreffende link.

Reserveer een student privé chauffeur

Reserveer in vier eenvoudige stappen uw student privé chauffeur.

Let op: Als de rit vandaag is kunt u alleen telefonisch boeken: 020 - 751 6677

Klantinformatie

Stap 1 van 4

Volgende

Ritinformatie

Stap 2 van 4

Datum rit

Starttijd rit

Vorige Volgende

Vertrekadres

Stap 3 van 4

Vorige Volgende

Tussenbestemming(en) (optioneel)

Stap 3 van 4

Voeg bestemming toe
Vorige Volgende

Eindbestemming

Stap 4 van 4

Verwachte aankomsttijd

Vorige

Bel mij terug

Uw gegevens

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in

Klantinformatie

Stap 1 van 2

Volgende

Offerte informatie

Stap 2 van 2

Vorige

Stuur mij dit artikel