Referenties

Wij werken voor organisaties die een duidelijke visie hebben over hetgeen zij wensen uit te dragen naar hun medewerkers en gasten. Het is dΓ­e identiteit waar wij het verlengstuk van zijn. Wij richten ons met onze dienstverlening op corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bekijk ook

Royal Schiphol Group

De diverse servicebalies en het management van het parkeerproduct op Schiphol wordt verzorgd door de hostesses en het management van D&B The Facility Group.

Genmab

Genmab: “Het was ook onze wens om op de nieuwe locatie een onderscheidende hospitality-beleving te creΓ«ren, passend bij hetgeen wij willen uitstralen. Wij hebben D&B The Facility Group geselecteerd voor de ontvangst en de beveiliging op het R&D center.”

CBRE – The Core

In februari 2019 neemt CBRE haar nieuwe kantoor β€˜The Core’ in gebruik, waar zij samen met klanten en partners nieuwe, innovatieve werkomgevingen gaat ontwerpen. Voor het gezonde eet- en drinkaanbod kiest CBRE voor We Canteen, dat samenwerkt met lokale food ondernemers.

Vistra

Begin oktober 2018 maakte Vistra de keuze om alle front-of-house dienstverlening bij D&B The Facility Group onder te brengen. “Met D&B was er eigenlijk direct een klik. Een hele open en eerlijke communicatie. Ze begrepen direct wat wij nodig hadden.”

World Trade Center Rotterdam

WTC Rotterdam: “Doorslaggevend voor onze keuze voor D&B was dat zij voorstelden om de receptiedienstverlening en de Business Services integraal aan te bieden. En daarmee voor de huurders een single-point-of-service te realiseren.”

Pand Noord

D&B The Facility Group verzorgt de receptiedienstverlening, beveiliging, schoonmaak en de catering (We Canteen) op Pand Noord. Tevens heeft D&B een handyman geplaatst en wordt het gehele team aangestuurd door de community manager van D&B.

Stater

Stater: “We hebben voor de IFM dienstverlening van D&B gekozen omdat zij een partij zijn met lef, hun oplossingen creatief zijn en zij de beleving van de medewerkers naar een hoger niveau wisten te brengen.”

Codam

D&B zal de ontvangst, beveiliging en schoonmaak verzorgen in het Codam-gebouw dat zeven dagen per week en 24 uur per dag open is.

Quarter Offices

D&B The Facility Group levert voor alle kantoren de Hospitality, Schoonmaak en Beveiligingsdienstverlening en ook het bedrijfshoreca-concept We Canteen.

Rubens Capital

D&B The Facility Group draagt met haar integrale dienstverlening (Receptie, Beveiliging, Schoonmaak Γ©n het cateringconcept We Canteen) actief bij aan een unieke facilitaire beleving binnen Alpha Centauri.

Zadelhoff

D&B The Facility Group verzorgt het facilitair management, de schoonmaak, de hospitality en de bedrijfshoreca (We Canteen).

Raadhuis Amstelveen

Bedrijfshoreca-organisatie We Canteen en haar lokale ondernemers hebben de catering op het Raadhuis van Amstelveen gegund gekregen.

De Nederlandsche Bank (DNB)

Het pand van De Nederlandsche Bank (DNB) aan het Frederiksplein in Amsterdam kent een hoog niveau van beveiliging.

Stedin

Stedin gunde de opdracht aan D&B The Facility Group en breidde daarmee de samenwerking uit van één naar in totaal zeven locaties.

World Trade Center Amsterdam

WTC gunt de catering (5 restaurants) aan groep ondernemers onder aanvoering van We Canteen.

Gemeente Amstelveen

De Gemeente Amstelveen kiest – na bijna 12 jaar samenwerking – opnieuw voor de Security Hosts van D&B The Facility Group.

Baker & McKenzie

Het internationale advocatenkantoor wil hΓ©t kantoor zijn voor corporate A-merken, dus kiest voor D&B.

TomTom

In de drie bedrijfsrestaurants van TomTom in Nederland is het cateringconcept We Canteen gestart.

Vattenfall / Nuon

Energieonderneming Nuon (nu Vattenfall) heeft de rol van Managing Agent aan facilitair dienstverlener D&B The Facility Group gegund.

T-Mobile

T-Mobile Netherlands B.V. in Den Haag wordt op facilitair gebied volledig ontzorgd door haar partner D&B The Facility Group.

Groot Handelsgebouw

De hospitality en security dienstverlening van het Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein in Rotterdam ligt in handen van D&B The Facility Group.

BinckBank

Binck zoekt samenwerking met D&B The Facility Group om het facilitair serviceconcept op het eigen hoofdkantoor naar een volgend niveau te tillen.

 

Meer informatie

Herkent u zich in de facilitaire ambitie van bovenstaande organisaties en bent nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met:

Thomas Wegbrands
Thomas Wegbrands
Sales Manager Vastgoedmarkt
06 83 53 39 41

Erik Gerrits
Erik Gerrits
Sales Manager Corporate Accounts
06 11 13 07 13

Stuur mij dit artikel