Over ons

Onze services zijn altijd maatwerk, want geen organisatie is hetzelfde. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in onze markt en samen leveren wij een grote bijdrage aan de wijze waarop mensen binnen de werkomgeving functioneren en in hun vel zitten. Wij weten immers dat mensen die gelukkiger zijn betere prestaties leveren, productiever zijn en meer energie hebben. Happiness works. En dat is van grote waarde. Zo een werkomgeving noemen wij A-Great-Place-To-Be.

Our People

Het zijn onze mensen die dag-in, dag-uit de beloftes die wij maken aan onze klanten waarmaken en waar mogelijk overtreffen. Zij vormen de essentie van het creëren van een 5 Star Experience.

Our Values

Wat ons beweegt, wie wij zijn en met wie wij willen werken.

Energy

Energie geven en ontvangen. Positief geladen voorop lopen en daarbij anderen stimuleren om nét dat beetje meer te zijn.

Pure

Uitgaan van onze eigen kracht en daarbij open zijn over wie wij zijn. Oprechte interesse in de ander, puur vanuit onszelf.

Inspire

Ambitie, creativiteit en enthousiasme inspireert de mensen om ons heen. Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. De durf om te dromen.

Connect

Écht contact maken. Met mens, omgeving en organisatie. Weten dat wij onderdeel uitmaken van een groter geheel.

Our Profile

Onze mensen zijn niet in één profiel te vangen. Immers iedereen is anders. En het is nu juist die ruimte voor verschil, die ons doet realiseren wat onze gezamenlijke basis is.

Tailor made Mart Visser maatkostuum

Beheersing van talen

Relevante werkervaring

De wens om telkens weer beter te zijn

Genieten van het contact met de klant

Eerlijk en open de wereld in kijken

Astrid Meijer Business Executive

Sinds 1 januari 2008 maak ik deel uit van D&B en daarmee ben ik gelijk een van de “oud gedienden”. Via een bevriende relatie uit het werkveld ben ik contact gekomen met D&B. Door het enthousiasme en de bevlogenheid waarmee over het facilitaire werkveld werd gesproken, heb ik geen moment getwijfeld om de overstap naar D&B te maken.

Gestart in de rol van Senior Facility Manager, heb ik bij een internationale opdrachtgever de integrale facilitaire dienstverlening vormgegeven op 5STAR service niveau. Vele concepten die de basis hebben gevormd voor de unieke 5STAR dienstverlening van D&B hebben we hier ontwikkeld.
Na jarenlang zelf in het werkveld actief te zijn geweest, was het tijd voor een volgende stap. Zodoende ben ik sinds 01 januari 2013 actief in de rol van Business Manager. In deze rol ben ik er voor verantwoordelijk dat de facilitaire dienstverlening bij onze opdrachtgevers op een hoogwaardig niveau wordt uitgevoerd. Samen met de professionele en enthousiaste medewerkers streven we ernaar om de opdrachtgevers elke dag optimaal te ontzorgen en hen keer op keer te blijven verrassen.
De ambitie om samen met energieke en gedreven collega’s de beste facilitaire dienstverlener van Nederland te blijven, maakt het werken bij D&B uniek!

Contact
Barbara van Domburg Store Manager

Het eerste wat ik verheugd opmerkte toen ik voor het eerst bij D&B binnenliep, was de gastvrije heldere open ruimte met veel licht. Een verrekijker voor het raam gericht op het prachtige groen daarbuiten. Ik heb als theaterkostuummaker in het verleden op veel mooie locaties gewerkt, zoals Theater Carré, de Stadsschouwburg op het Leidse Plein en de Stopera. Maar toen mijn oog viel op het bijzondere atelier van glas maakte mijn hart een sprongetje: mijn nieuwe werkplek…! Ik werk hier met plezier en beschouw het als een voorrecht om de stijlvolle kleding van Mart Visser aan te mogen meten bij oude en nieuwe getalenteerde collega’s, die allemaal hun eigen verhaal hebben en een rol spelen in de ‘Succes Story’ van D&B.

Contact
Bas Hertz Chief Executive Officer / Founder

In 1993 richtte ik samen met Derek D&B op. Het is een groot genoegen dit bedrijf te mogen leiden. Het is fantastisch te zien dat de passie en het enthousiasme van ons aanstekelijk werkt bij alle collega’s die vandaag de dag werkzaam zijn binnen ons bedrijf. D&B is één brok positieve energie met mensen die tot het uiterste gaan om succesvol te zijn bij onze klanten. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, een 5 star Experience, en dit is voelbaar bij alles dat we doen. Het maakt mij ongelooflijk trots om te zien dat we bij D&B het toptalent uit de markt aantrekken. Ons succes en de sterke groei is hier dan ook zeker aan te danken.

Kortom, naar kantoor gaan is voor mij iedere dag weer een groot plezier.

Contact
Basit Chaudhri Senior Bookkeeper

Als studentchauffeur begonnen bij D&B en inmiddels werkzaam op de financiële afdeling. Naast mijn studie heb ik altijd met heel veel plezier gewerkt voor D&B en dat doe ik nog steeds dankzij mijn interessante en uitdagende functie op de financiële afdeling. Ik krijg binnen het bedrijf volop kans om mijzelf verder te ontwikkelen. D&B is in korte tijd van een klein rent-a-driver bedrijfje tot een toonaangevend Mobility/Facility bedrijf gegroeid. Ik heb dit alles van heel dichtbij meegemaakt en het is me dan ook een waar genoegen om voor D&B te mogen werken. Succes in hart en nieren!

Contact
Bianca de Kruijff Administrative Employee

Sinds januari 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij D&B. Drie jaar heb ik gewerkt als Facility Coördinator om in januari 2013 de overstap te maken naar de Finance afdeling als Finance Administrator. Ik houd mij voornamelijk bezig met de administratie van onze Integrated Facility klanten. Bijkomend voordeel is juist dat ik een aantal jaren in het operationele veld gewerkt heb, daardoor weet ik als geen ander wat D&B daar bezig houdt. Het werken binnen een dynamisch bedrijf als D&B ervaar ik dagelijks als plezierig omdat iedere dag weer anders is.

Contact
Christa van der Toorn Business Manager

Acht jaar geleden alweer startte ik bij D&B om mijn afstudeer scriptie te schrijven voor mijn HBO studie Facility Management. Een begin van een mooie en leerzame reis waarbij ik in diverse rollen bij een groot aantal van onze opdrachtgevers veel ervaring en kennis heb geabsorbeerd en mij met een stijle leercurve heb kunnen ontwikkelen; van Service Desk medewerker bij BHP Billiton in Den Haag tot Manager InCharge van het iconische Delftse Poort in Rotterdam.

Inmiddels niet meer ‘bij de klant’, maar nu in de rol van Manager Operations Real Estate verantwoordelijk voor onze vastgoed gerelateerde accounts als Delftse Poort, STRIJP-S en WTC Amsterdam. Daarnaast houd ik mij bezig met de (door)ontwikkeling van onze propositie ten aanzien van vastgoed waarmee wij proactief anticiperen op de groeiende behoefte binnen deze markt om traditionele, niet inspirerende kantoorpanden te transformeren naar ‘A Great Place to Be’. De missie om dit samen met gedreven opdrachtgevers en collega’s te creëren en hier dagelijks aan te bouwen, is wat mij energie geeft en erg trots maakt op wat wij met elkaar bereiken!

Contact
Claudia Biswana Supervisor

Na een aantal jaar bij mooie hotelketens op topniveau te hebben gewerkt, startte ik mijn D&B carrière in 2008 als ambulante Hospitality hostess. Een bijzondere en inspirerende tijd. Ik weet dus heel goed wat werken in een 5 sterren omgeving betekent: dienstbaarheid, flexibiliteit en zorgzaamheid.

Door mijn ervaring en kennis te delen en daarmee mensen te inspireren, is mijn passie voor Hospitality tot specialisatie gegroeid binnen D&B. Toch zijn het vooral de mensen die voor mij het verschil maken. Niet alleen de leuke collega’s, maar vooral het werken met mensen verhoogt mijn werkplezier enorm. Ik ben supertrots dat ik samen mag werken met onze betrokken en gastgerichte collega’s, die van aanpakken weten, een uitdaging niet uit de weg gaan en het verschil durven te maken bij al onze opdrachtgevers. Samen doen we er alles aan om een optimale service te verlenen. Door de hechte samenwerking en korte lijnen kunnen we snel schakelen.

Aan het einde van de dag, draait het om de beleving bij D&B en ik ben blij en trots, dat ik daar ook mijn steentje aan mag bijdragen.

Contact
Claudine Moonen Supervisor Contact
Colin Plat Projectmedewerker HR

Als jonge gast heb ik een aantal jaar geleden de Kop van Overijssel ingeruild voor het bruisende Amsterdam om de studie human resource te volgen aan de HvA. Net als iedere student befaamde moest er ook verdiend worden en ging ik op zoek naar een bijbaan. Al snel viel mijn oog op de vacature voor studentchauffeur bij D&B The Mobility Group. Tijdens mijn periode als studentchauffeur kwam je op 5-star locaties, leerde je snel nieuwe mensen kennen en reed je in de mooiste auto’s.

Nadat ik een jaar als studentchauffeur had gewerkt ontving ik een interne vacature voor de functie HR-support bij D&B The Mobility en Facility Group. Dit sloot perfect aan bij mijn studie en heb deze kans met beide handen gegrepen.

Ondertussen ben ik al twee jaar verder en leer ik iedere dag nieuwe dingen bij. Door de leuke collega’s, toffe uitdagingen en gezellige sfeer ga ik ieder dag weer met plezier naar het werk toe.

Contact
Daniëlle Dekker Business Manager

Sinds 1 januari 2011 ben ik werkzaam als Business Manager bij D&B en ben tot op de dag van vandaag erg blij met de keuze voor een bedrijf waar ik helemaal mezelf kan en mag zijn. Voordat ik ben gestart bij D&B heb ik drie jaar bij G4S Beveiliging BV gewerkt. In eerste instantie als Unitmanager en vervolgens als Key Accountmanager, waardoor ik zeer veel ervaring heb opgedaan als het gaat om alle facetten van beveiliging en hospitality, maar ook het beheren van landelijke contracten. Werken bij D&B betekent voor mij de vrijheid en verantwoording voor alles wat er zich binnen onze business unit afspeelt. De ruimte die ik samen met mijn collega’s krijg om te werken met al onze geweldige en betrokken collega’s die werkzaam zijn bij onze klanten en de aandacht die wij kunnen besteden aan hun ontwikkeling, geeft ons een enorme voldoening als het gaat om de resultaten hiervan. Maar ook de samenwerking met onze relaties, waarbij partnership en openheid voorop staat, vind ik erg bijzonder. Het ondernemerschap, enthousiasme, het er ‘met elkaar helemaal voor gaan’, het gezamenlijk vieren van successen, de trots en de enorme drive van alle D&B-ers geeft mij meer dan de nodige energie om elke dag weer met veel passie aan het werk te gaan.

Contact
Danny Meijer Executive Chef We Canteen

Ik mag mij gelukkig prijzen om 1 van de mooiste functies binnen We Canteen te mogen vervullen. Als Executive chef binnen de D&B Facility Group mag ik onderdeel uitmaken van dit mooie en onderscheidend concept als We Canteen.

Na mijn opleiding heb ik mijn grenzen verlegd naar het buitenland. In vijf jaar Zwitserland werkzaam te zijn geweest heb ik de echte klassieke keuken mogen ontdekken en is daar mijn culinaire basis gelegd. Gevolgd door jarenlange ervaring te hebben opgedaan in zowel horeca als catering land. Mijn honger naar verdere kennis heb ik dan ook gevoed in de betere hotels en diverse restaurants in Nederland. Na 11 jaar onderdeel te hebben mogen uitmaken bij de grootste cateraar wordwide Sodexo, voelde het goed om een volgende stap in de reis te maken en ben ik aan de slag gegaan als executive chef. De laatste jaren was ik verantwoordelijk voor onder andere assortiment bepaling, evenementen, concepten en de kwaliteit van de locaties van Spaces Nederland voor de cateraar Vitam. En nu, een nieuw EPIC hoofdstuk op de verdere reis binnen de D&B The Facility Group.

Alone we can do so little
Together we can do so much
Team We Canteen

Contact
Dennis Hensbergen Bid & Project Manager

Jezelf in een 5* hotel wanen, terwijl jouw werkplek zich niet in een hotelomgeving bevindt. Dat is wat D&B keer op keer tracht te realiseren met het aanbieden van haar facilitaire diensten bij aansprekende opdrachtgevers. Deze visie op een aangename werkomgeving en dus een mooier leven, sprak mij enorm aan en heeft mij doen besluiten de overstap naar D&B te maken. Mijn jarenlange ervaring in de internationale high-end hotelbranche zet ik nu met veel enthousiasme in om succesvolle gastvrije dienstverlening bij onze opdrachtgevers te realiseren. Dit doe ik samen met een team van leuke, creatieve, ondernemende en inspirerende collega’s, waardoor werken bij D&B bijdraagt aan een nog mooier leven.

Contact
Dennis van Kampen Recruiter

“Een balletje kan raar rollen”  dat is de enige juiste omschrijving. Ik ben bij D&B gestart als Ambulant Facilitair medewerker met als doel om voor een langere periode in de operatie aan het werk te gaan en deze, voor mij, nieuwe professionele wereld te leren kennen. Als ambulant ben ik ook veel werkzaam geweest op ons mooie nieuwe kantoor in Amstelveen, hier raakte ik in gesprek met de collega’s op kantoor en om een lang verhaal kort te maken: zij konden goed versterking gebruiken. Ik voelde me meer dan thuis en welkom (nog altijd trouwens!) en dus was het besluit snel genomen. Zodoende ben ik sinds februari 2016 met erg veel plezier en passie werkzaam als HR assistent.

Contact
Derek Hoeffelman Founder

Toen ik, samen met Bas, in 1993 na onze studie besloot om ons studentenchauffeursbedrijf verder uit te bouwen tot een facilitaire organisatie, had ik niet durven hopen zo succesvol te worden.
In mijn rol als financieel directeur ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor alle financiële aangelegenheden, maar ik geniet ervan de vraagstukken altijd te blijven benaderen vanuit een ondernemers oogpunt, dit maakt zaken pragmatisch met een solide onderbouwing.
Mijn financiële afdeling wordt inmiddels bemand door geweldige financiële mensen met veel talent die veelal hun achtergrond hebben bij de grote corporates, maar die met hun ambities bij D&B beter tot hun recht komen.
Trots is wellicht de beste samenvatting voor waar we nu staan, we kijken vooruit en de toekomst ziet er rooskleurig uit.

Contact
Duwien Otten Contract Manager

Met 20 jaar werkervaring in de facilitaire branche vind ik persoonlijk de meeste uitdaging in het corporate segment. Per 1 mei 2014 heb ik de overstap naar D&B The Facility Group gemaakt, omdat het hoge ambitieniveau mij enorm aansprak. Werken bij D&B The Facility Group betekent niet alleen vertellen dat je topniveau nastreeft, maar dat doe je met elkaar simpelweg ook. Ik ben verantwoordelijk voor het Contract Management. Als Contract Manager heb ik een zeer veelzijdige, verbindende rol waarbij je als het ware “spin-in-het-web” bent en dagelijks contact hebt met zowel klant, preferred suppliers als collega’s. Een functie waarbij ik elke dag mag werken met pure, energieke collega’s én een prachtige klantenportefeuille zet mij in mijn kracht en geeft mij plezier in mijn werk.

Contact
Edo den Hertog Chief Operational Officer / Partner

Na ruim 20 jaar in (facilitaire) functies gewerkt te hebben bij grote corporate organisaties als KPMG, Ahold en Achmea, was het in 2006 best spannend om de overstap te maken naar het toen nog kleine D&B. Maar ik ben iedere dag blij en dankbaar dat ik deze keuze destijds gemaakt heb. Het is namelijk fantastisch om met zeer ambitieuze, enthousiaste en professionele collega’s nieuwe facilitaire concepten te ontwikkelen en deze vervolgens ook daadwerkelijk te realiseren bij onze inspirerende en veeleisende opdrachtgevers. Ik kan erg genieten van de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen die onze medewerkers doormaken. Dit laatste kan alleen als onze opdrachtgevers ook in onze medewerkers mee willen investeren door onze talenten een uitdagende werkomgeving te bieden. Met als resultaat een ‘5 Star Experience’ in facilitaire dienstverlening.

Contact
Eline Hartog Coördinator Learning & Development

Sinds november 2011 ben ik werkzaam voor D&B. Mijn eerste stappen waren in de operatie, bij klanten zoals Jacobs Douwe Egberts, MN Amsterdam en PeopleWare hier heb ik echt een bijdrage mogen leveren aan de 5Star Experience. In de zomer van 2013 ben ik in de functie van planner gestapt. Het leuke in deze functie zijn de afwisselende contacten met klant, medewerkers en directe collega’s. Elke keer weer de juiste puzzel kunnen leggen, waarbij alle partijen tevreden zijn geeft mij voldoening in mijn werk. De kennis die ik heb opgedaan in de operatie, komt elke dag weer goed van pas, waarbij teamwork en energie onmisbaar zijn. Uit ervaring kan ik zeggen dat geen een dag hetzelfde is en het fijne aan mijn collega’s is dat we allemaal dezelfde instelling hebben en er elke dag weer volledig voor gaan!

Naast mijn functie als planner ben ik assistent Learning & Development voor Tetske van Ossewaarde, de combinatie maakt dit als een zeer leuke uitdaging waar ik elke dag met veel plezier aan werk!

Contact
Elmer Engel Business Line Manager

‘Oprechte aandacht’ staat voor mij centraal in de operationele samenwerking met mijn opdrachtgevers en Cleaning Hosts. Als Operations Manager ben je immers het vertrouwde gezicht en verlengstuk van de D&B Cleaning organisatie naar de werkvloer. Veel organisaties onderschatten de impact wanneer (operationele) mensen niet het respect krijgen dat zij verdienen. Als compacte en overzichtelijke organisatie stelt D&B Cleaning mij in staat om in redelijke vrijheid mijn functie uit te oefenen. Dit betekent dat ik, binnen de afgesproken kaders, ook persoonlijk beslissingen neem die ten goede komen aan het resultaat van de dienstverlening. Ik ben direct en duidelijk, verwacht van onze mensen dat de afgesproken dienstverlening uitstekend wordt uitgevoerd, maar ben mijzelf ook bewust van de positieve impact van korte, ‘feel good’ gesprekken tussen de bedrijven door. Een eenvoudig, welgemeend complimentje is vaak al genoeg om mensen en mijzelf weer nieuwe energie te geven!

Contact
Eric Beetstra HR Advisor

D&B is voor mij werken met zeer enthousiaste collega’s, dit al ruim 8 jaar met zeer veel plezier. D&B is voor mij werken in een jong en enerverende omgeving.  D&B is voor mij je collega’s kennen, weten wat je met elkaar wil bereiken maar vooral ook de collega altijd als mens blijven zien. Mijn functie als Business Manager geeft mij als mensenmens iedere dag dan ook zeer veel voldoening.

Contact
Frank Kaan Procurement Manager

Een succesvolle onderneming kan alleen tot stand komen met tevreden klanten, enthousiaste en loyale werknemers en leveranciers die de juiste vertaalslag weten te maken om D&B beter te maken. Als Procuremant manager vind ik het een uitdaging om elke dag weer op zoek te gaan naar de beste leveranciers voor D&B.

Contact
Gert-Jan van Gelder Manager Accounting

In mei 2015 ben ik begonnen bij D&B als assistent financial controller. Hiervoor heb ik zeven jaar bij EY gewerkt met leuke veelzijdige auditklanten. D&B zou perfect in dit rijtje hebben gepast gezien de open manier van communiceren, altijd gezellige sfeer en vooral de vele verschillende diensten en daar bijkomende bijzonderheden. D&B groeit snel en daar zit dan ook meteen de uitdaging om steeds maar processen en systemen te blijven verbeteren, efficiënter te maken en verder uit te laten groeien. De vrijheid en het vertrouwen dat ik bij D&B krijg om ideeën aan te dragen, uit te werken en te realiseren ervaar ik als zeer prettig. Door de dynamiek van D&B is elke dag weer anders en ik kijk er iedere ochtend weer naar uit om aan de slag te gaan.

Contact
Hülya Soyran Office Manager / Management Assistent / Preventie Medewerker

Toen ik in 2008 binnenstapte bij D&B, aan de Singel in Amsterdam, dacht ik aan een lekker rustig baantje achter de receptie. Vriendelijk & mooi zijn en mensen groeten, appeltje eitje! Niets was echter minder waar.
Als ik nu terug kijk naar de afgelopen 6,5 jaar als Multi Hospitality Host, Ambulante Host en Supervisor Hospitality: van de ene klant naar de andere, weer of geen weer van Groningen tot aan Den Bosch kan ik zeggen dat het alles behalve rustig is geweest.
Elke dag is een uitdaging bij D&B; helpen, racen, springen waar nodig! Als je dan ook nog eens met collega’s werkt die dezelfde instelling hebben zijn de resultaten vanzelfsprekend 5 sterren waardig.

In mijn huidige rol bij D&B op kantoor is elke dag anders. Dit houdt mij scherp en daagt mij elke dag weer uit.

Elke dag is een experience op zich, geweldig om hier aan deel te nemen en mee te groeien.

Contact
Jamie Vonk Planner Contact
Jan-Willem de Bruijn Chief Commercial Officer

Sinds 1 oktober 2010 ben ik werkzaam bij D&B. Vanaf 1 september 2017 ben ik als Chief Commercial Officer eindverantwoordelijk voor Sales & Marketing binnen D&B The Facility Group.

Daarvoor heb ik drie jaar leiding gegeven aan de gehele operatie en een aantal stafdiensten als Chief Operational Officer.
Het is voor mij elke dag weer een uitdaging en een feest om met ambitieuze en energieke mensen inspirerende werkomgevingen te creëren middels mooie facilitaire concepten.

Dat geeft mij veel energie. Het is fantastisch om te zien hoe talent en ervaring elkaar dagelijks op de werkvloer inspireert om een 5 STAR Experience te creëren voor onze opdrachtgevers.

Contact
Jelle van Tol Coördinator New Business

Na mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde ben ik eigenlijk per toeval in de wereld van tenders en aanbestedingen gerold. Begonnen als Commercieel Assistent Bidmanagement bij een uitzendorganisatie en daarna enkele jaren als Bidmanager bij een IT-organisatie. Het werken aan grootschalige salestrajecten is altijd weer een leuke, afwisselende en stevige uitdaging.

Sinds januari 2017 ben ik bij D&B werkzaam als Coördinator New Business. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor de interne coördinatie van de salestrajecten van de organisatie. Met mijn energieke collega’s werk ik iedere dag weer met plezier en passie om onderscheidende en winnende offertes uit te brengen.

Contact
Jeroen Borst Digital Support Medewerker

Begonnen in mei 2014 bij D&B als Valet Parker voor D&B The Mobility Group om bij de opening van het Waldorf Astoria te Amsterdam het team daar te versterken. Na 3 jaar het chauffeurswerk verkend te hebben en specifiek de 5-sterren service die D&B The Mobility Group hanteert, kwam er een interne sollicitatie bij de D&B The Facility Group als Digital Support Medewerker naar voren. Naast mijn huidige (master-)studie Artificial Intelligence leek dit een nieuwe logische stap en uitdaging om te maken binnen D&B.

Bij deze functie, die ik sinds mei 2017 bekleed, ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de OfficeApp, die D&B The Facility Group bij verscheidene klanten inzet om het leven van mensen in en rondom kantoren gemakkelijker en leuker te maken.

Bij D&B krijg ik de vrijheid om mijn studie te combineren met deze functie en mijn kennis toe te passen die ik heb opgedaan als masterstudent in de IT. In return kan ik weer mijn ervaring en kennis opgedaan bij D&B weer gebruiken bij mijn studie en verdere ontwikkelingen.

Contact
Jeroen Herbrink Director New Business

Vrijheid, energie, out of the box denken en ondernemersgeest, om deze redenen heb ik ooit voor D&B gekozen! Meer dan 10 jaar later zijn het nog steeds die woorden die het werken bij D&B zo waanzinnig leuk maakt. Na het oprichten van D&B Hospitality ben ik verantwoordelijk geworden voor de commerciële activiteiten bij D&B. Niet alleen is mijn job geweldig, met name het werken met energieke en enthousiaste collegae en gelijkgestemde opdrachtgevers is iedere dag weer een groot plezier. En daarom zit ik steeds weer met veel enthousiasme aan tafel met (potentiële) opdrachtgevers om gezamenlijk tot een maatwerk facilitair concept te komen. Dat is ondernemen, dat is D&B!

Contact
Jeroen Peters Creative Director

Na jarenlang het klappen van de zweep bij reclamebureaus te hebben gevoeld ontstond de behoefte om eens aan de andere kant van de lijn te mogen staan. Om nu eens niet te wachten op de vraag (kun je een folder voor ons maken?), maar de vraag zelf te stellen en ook zelf te beantwoorden. Ik ken D&B door en door, omdat ik al jaren verantwoordelijk ben voor veel van haar uitingen, maar sinds ik begin 2014 bij D&B ben ‘ingetrokken’, leer ik de organisatie en dienstverlening pas écht goed kennen en dat maakt mij best wel een beetje trots. Reklamische kreten als ‘5 Star Experience’ en ‘One team, One goal’ zie ik echt lading krijgen en dat inspireert mij om deze nog mooier te verpakken.

Contact
Jeroen Polman Operations Manager

Trots! Zo voel ik me in mijn rol als Manager Operations van het meest vooruitstrevende cateringconcept van de laatste jaren. Ik krijg er energie van om elke dag weer onze gasten op de diverse WE CANTEEN locaties te verassen met ons (lokale) aanbod en hun blije en tevreden gezichten te zien.

In mijn rol ben ik faciliterend naar de locaties en richt ik processen zo efficiënt mogelijk in. Tijdens mijn bezoeken aan de locaties proef ik de sfeer in het restaurant, laat ik me graag inspireren door het aanbod van de lokale ondernemer(s) en overleg met de restaurantmanagers over de dagelijkse gang van zaken.

We are local,
We love food,
WE CANTEEN!

Contact
Laura Zwart HR Advisor

Na een aantal jaren in de uitzendbranche te hebben gewerkt ben ik in 2011 gestart in de functie van planner bij D&B The Mobility Group.
Tijdens mijn kennismaking met D&B was ik zeer onder de indruk van de energie, gedrevenheid en passie wat je in alle lagen van de organisatie terug ziet. Iedereen is en voelt zich een D&B’er en zet zich keihard in om samen de dienstverlening voor onze klanten tot in de puntjes te perfectioneren.
Onze drive is uniek en maakt D&B een bijzondere organisatie om voor te werken en ik ben dan ook van plan om nog jaren D&B’er te blijven.

Contact
Lisanne Kraal Scout We Canteen Ondernemers

Met een bachelor Future Planet Studies aan de UvA en vollop ervaring in de voedselsector leek de functie ‘Scout’ bij WE CANTEEN een geknipte job voor mij. Mijn passie is voedsel, maar ook de weg die het heeft afgelegd voordat het op ons bord terecht is gekomen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter wat wij eten. Laat dat nou precies zijn waar WE CANTEEN om draait. Samen met de rest van het team werk ik aan een podium voor lokaal ondernemerschap, en daar ben ik erg trots op. De dynamische omgeving van D&B inspireert en daagt uit, zo waardevol!

Contact
Maaike de Reuver Founder WE CANTEEN

In 2011 richtte ik samen met Charlotte WE CANTEEN op. Het was onze droom om Nederlandse bedrijven te voorzien van de beste en meest gevarieerde invulling van het bedrijfsrestaurant, door het aanbod te verzorgen in samenwerking met lokale ondernemers. Lokale ondernemers meldden zich massaal bij ons aan maar de bedrijven lieten nog op zich wachten, totdat we gingen samenwerken met D&B. Samen met D&B kunnen we nu het complete integrale facilitaire aanbod verzorgen voor bedrijven, waarbij wij vanuit WE CANTEEN verantwoordelijk zijn voor het cateringaanbod. En dat is steeds een feest, zowel op kantoor in de samenwerking met het enthousiaste en professionele team van D&B als op onze locaties samen met onze ondernemers. Zo biedt de samenwerking met D&B ons een hoop kennis, kunde en ook gezelligheid waarvan we nooit hadden kunnen dromen!

Contact
Maarten Maas Planner Contact
Madelon Kluitmans Backoffice Support Cleaning

In mijn werkzame leven heb ik veel ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche, met name als calculator. Met uitstapjes als adviseur in de financiële dienstverlening en als planner van BHV-trainingen bij een opleidingscentrum heb ik bij D&B een nieuwe uitdaging gevonden. Het aanbieden van de integrale facilitaire dienstverlening bij onze klanten spreekt mij enorm aan. Mijn kennis en ervaring zet ik bij D&B graag in om mijn bijdrage te leveren om samen met collega’s te komen tot een tevreden klant en tevreden medewerkers. Bij D&B krijg je de ruimte jezelf te ontplooien en nieuwe uitdagingen aan te gaan, daar krijg ik energie van! Door de openheid, de energie en de ambities van de organisatie ga ik met altijd met veel plezier aan het werk, thuis, onderweg of op ons mooie kantoor in Amstelveen. Met D&B creëren wij met onze diensten een 5 sterren beleving in een gebouw, nu én in de toekomst, daar maak ik graag een onderdeel van uit.

Contact
Martijn de Schipper HR Support Contact
Monique van den Nouweland Hoofd Salarisadministratie

Sinds september 2011 ben ik werkzaam voor D&B . Ik ben begonnen als financieel administratief medewerker van Schiphol Valet Parking.
In juli 2013 kreeg ik de mogelijkheid om de salarisadministratie te gaan voeren van alle werknemers van D&B. Na een opleiding PDL ben ik salarisadministrateur geworden. Sinds 1 januari 2016 ben ik hoofd van de afdeling salarisadministratie geworden.
Toen ik hier kwam werken voelde het gelijk als thuiskomen, eerst kennismakingsgesprekken met collega’s en een goede inwerkperiode en doorgroeimogelijkheden.
Het is een jong, dynamisch en gedreven bedrijf met enthousiaste en gemotiveerde mensen.
Een bedrijf dat iedere kans aangrijpt om een klant te laten voelen wat er bedoeld wordt met 5 Star Experience. Ook voor werknemers wordt goed gezorgd, af en toe een bedrijfsborrel of kerstdiner in een speciale omgeving zorgt voor die extra binding met elkaar en D&B is ook een bedrijf waar doorgroeien tot de mogelijkheden behoort.
Kortom een fijn bedrijf om voor te werken. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe.

Contact
Natasja van Rossum Preventie Medewerker OPS

In 2010 ben ik bij D&B gestart in de rol van Security Host bij Liberty Global, na een jaar in een volcontinue rooster werkzaam te zijn geweest kreeg ik de kans om door te groeien naar Senior Security Host.

Ik heb in de jaren als Senior heel veel kennis en ervaring opgedaan, vele mooie projecten binnen de opdrachtgever voorbij zien komen en mogen begeleiden, van fusies tot grote verbouwingen, waarbij de nauwe samenwerking met medewerkers van alle afdelingen binnen de organisatie maakte dat er een eenheidsgevoel aanwezig was. D&B medewerkers en opdrachtgever als 1 geheel.

Helaas gooide een racefiets ongeval roet in het eten, en ben ik een ruime periode uit de roulatie geweest. Revalidatie volgde en in die tijd bleven D&B en ik verbonden en hoopvol kijken naar de mogelijkheden die er voor mij nog mogelijk waren voor als ik terug zou keren in het werkproces. Tijdens mijn re- integratie traject kwam de functie van Preventiemedewerker voorbij en na het profiel te hebben doorgenomen voelde het voor mij als een rol die perfect bij mij zou passen. Een geheel nieuwe functie binnen D&B, dus ik besloot om te solliciteren en begin maart 2017 hoorde ik dat ik de rol als Preventiemedewerker mocht gaan vervullen. Ik plantte op dat moment een denkbeeldige vlag op de maan..

Ik ben van ver gekomen, maar weer back in business. Volledig hersteld en werkzaam in rol waarbij ik zorg draag voor o.a. werkplekinspecties op alle locaties waar onze collega’s onze EPIC dienstverlening verzorgen. Verder inspecteer ik of de werkplek en omgeving veilig en gezond is voor onze medewerkers conform de wet en regelgevingen. Tevens hou ik me bezig met de Arbo wetgeving, RI&E en breng ik verslag uit door middel van adviesrapporten. Ik heb D&B door de jaren heen zien uitgroeien tot een mooie en grote facilitaire organisatie, met hier en daar een hobbel te nemen, maar er is nooit een berg te hoog geweest. De aandacht voor de medewerkers maakt dat alles groeit. Met zijn allen samenwerken naar het grotere geheel. En dat ik daar deelgenoot van mag zijn maakt dat ik geniet van elke nieuwe werkdag, wat de dag me ook brengt. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het nu juist zo bijzonder.

Contact
Nicol Morsink Recruiter Contact
Peter van der Meijden Coördinator Planning

Wat mij aantrekt aan D&B als werkgever is dat wij ons hoofd boven het maaiveld uit durven steken. Dat we beter willen zijn dan de andere spelers in onze markt, en dat ons dit ook vrij goed lukt. Hiervoor heb ik o.a. bij Endemol gewerkt waar men diezelfde mentaliteit heeft.
Het is leuk om onderdeel van een team te mogen zijn waarin iedereen er voor de volle 100% voor gaat. Wat mij aantrekt aan plannen is dat je iedere keer weer op zoek moet naar de beste oplossing voor een uitdaging. Waarbij het resultaat zo goed mogelijk aansluit bij enerzijds de eisen en wensen van onze klanten en anderzijds de wensen van onze medewerkers.

Contact
Petra van Eijk Bid Manager

Energy, Pure, Inspire en Connect (EPIC). Dat voel, proef en ervaar je direct vanaf het moment van binnenkomst bij D&B. Ik maak dan ook graag onderdeel uit van deze organisatie en zet met veel plezier en passie mijn betrokkenheid, ervaring en talenten in als Bid Manager. Zo’n werkomgeving, met onderscheidende facilitaire dienstverlening, presenteer ik met trots in diverse salestrajecten aan potentiële opdrachtgevers. Want wie verdient het nu niet om in zo’n werkomgeving te mogen verblijven, te werken en te ontwikkelen? Daarin maakt D&B, samen met haar onderscheidende facilitaire dienstverlening, hét verschil!

Contact
Quinia Vermeulen HR Support

Tijdens mijn studie Accountmanagement, kwam ik er eigenlijk al achter dat ik daar niet gelukkig van ging worden. Bij een van mijn opdrachten kwam ik echter in aanraking met het HR-vak en mijn interesse was geboren. Na de opleiding ben ik dan ook gericht gaan solliciteren naar een HR ondersteunende functie.

Ongeveer 10 jaar was ik werkzaam in dit mooie vakgebied, van administratie tot aan de projecten. Uiteindelijk besloot ik om eens iets anders te proberen. Ik ben toen mijn eigen zwangerschaps- en massagepraktijk begonnen. Na een paar jaar merkte ik toch dat ik mijn oude werk miste. Het gevoel om met je collega’s een gemeenschappelijk doel te hebben, de uitdagende projecten en de gesprekken met de collega’s.

Ik ben begonnen met de opleiding tot Bachelor HRM, om dat van mijn bucketlist af te kunnen strepen en mijzelf verder te ontwikkelen. In april 2017 ben ik aan mijn uitdaging bij D&B begonnen. Back to the roots! Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van dit mooie bedrijf en team! Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van! Vol energie proberen we met het HR-team de medewerkers in het veld te ondersteunen, want tevreden medewerkers zijn goud waard! En ik zal mijn best doen om daar mijn steentje aan bij te dragen!

Contact
Reinier Otten Chief Financial Officer/ CFO

Direct bij de eerste kennismaking met D&B merkte ik de enorme hoeveelheid energie en ambitie die het bedrijf heeft. Ik vind het ontzettend gaaf om hier onderdeel van te zijn.
Sinds 1 februari ben ik gestart als Chief Financial Officer, een prachtige uitdagende rol waarin ik mijn eigen ambitie heel goed kwijt kan.
Deze ambities zijn om het bedrijf winstgevend te laten groeien, zoveel mogelijk ondernemerschap stimuleren door goed inzicht te creëren voor de verantwoordelijke teams in de resultaten, risico’s en kansen en de processen en systemen voor ons te laten werken zodat iedereen binnen D&B zich kan richten op het leveren van een Great Place To Be voor onze opdrachtgevers en medewerkers.

Na ruim tien jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor de grote multinationals Unilever en AkzoNobel in diverse rollen in finance en operational excellence kan ik deze kennis en ervaring gebruiken om D&B nog succesvoller, groter en beter te maken. Sounds pretty EPIC to me!

Contact
Rémon Maat IT Manager Contact
Rieneke Waber Senior Bookkeeper

In 2014 kwam ik binnen bij D&B The Facility Group als medewerkster bedrijfsbureau voor D&B Cleaning. In deze functie had ik te maken met alle facetten van het Cleaning bedrijf. Met de groei van het bedrijf heb ik de gelegenheid gekregen om mij te richten op 1 specifieke taak, de financiële administratie, zodat ik mij hier verder in kan ontwikkelen. Op de financiële afdeling heb ik helemaal mijn plek gevonden.  Het is fijn om te mogen ervaren dat bij D&B The Facility Group kernwaarden zoals klantgerichtheid, flexibiliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Contact
Robin Elsbeek Business Controller

Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij D&B in de functie Business Reporting Analyst. Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen van (financiële) rapportages voor zowel interne als externe klanten. Vanaf de eerste dag dat ik hier werkzaam ben voel ik me op mijn plek. Het sfeervolle kantoor, de fijne collega’s en de uitdagingen in mijn werk zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Contact
Ruben Kluijver Salarisadministrateur

Na 3 jaar ervaring op te hebben gedaan als salarisadministrateur in de Accountancy was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik per 1 december 2015 gevonden bij D&B The Facility Group. Bij mijn sollicitatie merkte ik dat D&B een bedrijf is dat vooruit wil, en medewerkers stimuleert om bij te dragen aan deze vooruitgang. Het is prettig werken in een dynamische omgeving waar je volop de gelegenheid krijgt om het bedrijf en jezelf te ontwikkelen. De komende jaren hoop ik dan ook bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van D&B, en er samen een nog mooier en succesvoller bedrijf van te maken.

Contact
Sander Bon Manager New Business

Na mijn studie Communicatie mijn eerste ‘praktijkstappen’ in de uitzendbranche gezet. Eerst als consulent en later als vestigingsmanager heb ik ruime ervaring opgedaan met vraag en aanbod van (tijdelijk) personeel. In 2008 de stap gemaakt naar het facilitaire werkveld waar ik alle recente ontwikkelingen in ‘onze’ branche mocht vertalen naar onderscheidende dienstverlening bij schitterende opdrachtgevers. Bij aanbestedingen voor Hospitality en/of Security kwam ik D&B dan ook regelmatig als concullega tegen. De persoonlijke, professionele maar bovenal energieke aanpak viel mij toen al op. Nu, ruim 7 jaar later, ben ik onderdeel van deze mooie club en maak ik graag deel uit van de verdere groei van de organisatie.

Wie ik ben? Een people manager pur sang met een gezonde commerciële focus en drive. Een hart voor op maat dienstverlening, authentieke mensen en open en eerlijk naar collega en opdrachtgever.

Ready to go!

Contact
Sander de Meester Corporate Brand Strategy, Marketing & Communications / Partner

Toen ik in 2002 als mede-eigenaar van D&B instapte, hadden wij met elkaar een droom voor ogen: de beste facilitaire dienstverlener van Nederland worden. Niet de grootste, de beste! Terugdenkend naar dat moment en te zien waar we nu staan, vervult mij met trots, want we zijn goed op weg. Elke dag weer realiseer ik mij dat D&B is gebouwd op de inzet van leuke, betrokken, talentvolle en gepassioneerde mensen die ieder op hun beurt eveneens hun eigen droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. Dat is bijzonder en ons succes is met name aan hen te danken. Onze constante groei, de schitterende klanten, de vernieuwende facilitaire concepten, de dynamiek en energie van de D&B organisatie en haar mensen zorgen er iedere dag weer voor dat ik op het puntje van mijn stoel plaatsneem om maar niets te hoeven missen.

Contact
Sandy van Oudenallen Medior Bookkeeper Contact
Sanne Simons HR Advisor Contact
Scott Kurver Medior Bookkeeper

In April 2017 ben ik de dienst gekomen bij D&B The Facility Group op de accounting afdeling.

Als financieel medewerker ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de financiële administratie van D&B The Mobility Group. Samen met mijn collega’s doen we dit met veel enthousiasme en plezier.

Toen ik bij D&B in dienst kwam voelde het meteen als een warm bad. De uitdagingen in het werk stimuleren mijn persoonlijke groei nog elke dag. De energie en drive van collega’s werken heel aanstekelijk waardoor ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Contact
Serge Knook General Manager WE CANTEEN

Ik heb toen ik nog elders werkzaam was de ontwikkeling van WE CANTEEN in de markt met een enigszins jaloerse blik gevolgd. Niet wetende dat ik er een jaar later onderdeel van zou zijn. Met WE CANTEEN schudden we de traditionele cateringmarkt op. Cool om binnen deze organisatie met gepassioneerde en ambitieuze collega’s sturing te geven aan dit ‘innovatieve’ concept. Waarde toevoegen. Dat is altijd mijn drijfveer geweest. Of het nu thuis is in de ontwikkeling van mijn kinderen of hier bij WE CANTEEN met de ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Daarvoor sta ik ’s ochtends vol energie op. Met WE CANTEEN voegen we waarde toe aan de dag van onze gasten. Niet alleen ‘eenvoudigweg’ verrassen en verwennen, maar ook kennis delen over voedingswaarde en bereidingswijze. Dat is erg waardevol.

Contact
Sonja Driehuis Senior Bookkeeper

Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij D&B als financieel administratief medewerker. In april 2014 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) afgerond aan de HvA en ben ik opzoek gegaan naar mijn eerste ‘echte’ fulltime baan. Voor mijn tijd bij D&B ben ik veel werkzaam geweest binnen de bankenwereld. Na enige tijd kwam ik erachter dat ik niet de rest van mijn leven vastgeroest wilde blijven in dat wereldje.

Op het moment dat ik bij D&B binnen kwam voelde ik mij direct thuis. De gedreven, enthousiaste sfeer die er hangt is erg prettig. Binnen D&B heb ik mij nooit verveeld en is er veel ruimte voor innovatie. Ook de open en eerlijke communicatie tussen collega’s is erg fijn.

Contact
Sylvia Pop Recruiter

Na jarenlang in Amsterdam als overkoepelend manager van meerdere horeca zaken te hebben gewerkt, heb ik mij nu toegelegd op een specifiek onderdeel van dit werk, namelijk werving en selectie. Als recruiter bij D&B ben ik op zoek naar de perfecte kandidaat bij een specifieke vacature. Binnen D&B houd ik me bezig met de werving en selectie voor We Canteen en Cleaning en daarnaast een klein deel van de hospitality vacatures, namelijk die in de regio Zuid-Holland. Geen dag is hier hetzelfde en ik krijg veel energie van het werken voor de enthousiaste, bruisende en groeiende organisatie als D&B The facility Group is!

Contact
Thom Cornet Planner Contact
Vincent Valk Supervisor

Ik werk sinds 1 februari 2017 bij D&B. De drive om vooruitstrevend te blijven en altijd hoogwaardige kwaliteit te willen leveren zijn voor mij de belangrijkste zaken geweest om voor ons te bedrijf te willen werken.

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de beveiliging en heb in verschillende disciplines en functies gewerkt, van luchthaven- tot objectbeveiliging en een lange periode in een justitiële omgeving. De laatste periode heb ik gewerkt op de zuidas op een 5sterren locatie. Met de ervaring die ik opgedaan heb wil ik de collega’s op de werkvloer ondersteunen zodat zij de kwaliteit kunnen blijven leveren waar D&B om bekend is. De werkvloer is namelijk de plek waar alle innovatieve en vooruitstrevende ideeën samen komen en het verschil gemaakt wordt richting onze opdrachtgevers.

Contact
Xander Roosen Online Marketeer

Na de studies Industrieel Ontwerpen en Sportmarketing (=Commerciële Economie) en praktijkervaring bij een klein internet marketing bedrijf was het tijd voor een nieuwe uitdaging welke ik bij D&B heb gevonden.

Sinds januari 2017 ben ik bij D&B als Online Marketeer verantwoordelijk voor de online presence. Hieronder vallen de diverse websites, het verbeteren van de online vindbaarheid hiervan, de social media kanalen, online lead generatie en de interne community. Een erg breed en gevarieerd takenpakket.

Naast dit brede takenpakket zorgen ook de mooie werklocatie gelegen in het Heempark, de dynamische en informele werksfeer en de enthousiaste collega’s ervoor dat ik dag-in-dag-uit met plezier naar kantoor ga. Hierin zie ik de belofte ‘A-great-place-to-be’ als een belangrijke factor.

Contact
Youssef Ben Salah Supervisor Contact
Yvette IJsbrandy HR Executive

Sinds juni 2005 werk ik bij D&B. Ik heb de afgelopen jaren diverse HR functies bekleed en dit altijd met ontzettend veel passie en plezier gedaan.
Werken bij D&B betekent voor mij werken met getalenteerde, ambitieuze en leuke collega’s. Met elkaar streven wij hetzelfde doel na. Het geeft dan ook keer op keer een kick als wij dit met elkaar bereiken.
Eén van de grootste uitdagingen voor mij is om de beste mensen uit de markt aan ons te verbinden. Deze uitdaging ga ik elke dag met enorm veel plezier aan!

Contact
Yvonne de Baan Supervisor

Na een aantal jaren bij mooie hotelketens te hebben gewerkt in verschillende functies, ben ik september 2017 begonnen als Supervisor Hospitality bij D&B. De mensen op de werkvloer maken het verschil en het werken met de D&B collega’s en opdrachtgevers is echt fantastisch! Ik heb de wil om bij te dragen aan de ontwikkeling en het succes van de medewerkers, te inspireren en hen te ondersteunen om de 5STAR service en kwaliteit te leveren waar D&B voor staat. ‘At the end of the day, it’s all about the experience’ en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen om dit te realiseren.

Contact

We are

Hieronder vindt u de mensen die actief zijn op het hoofdkantoor van D&B. Onze mensen die bij u op de locatie iedere dag weer een geweldige beleving neerzetten, die kent u wel. Die hoeven wij hier niet aan u voor te stellen.

ABC DEF GHIJ KLM NOP QRST UVW XYZ
A
Astrid Meijer Business Executive
B
Barbara van Domburg Store Manager
Bas Hertz Chief Executive Officer / Founder
Basit Chaudhri Senior Bookkeeper
Bianca de Kruijff Administrative Employee
C
Christa van der Toorn Business Manager
Claudia Biswana Supervisor
Claudine Moonen Supervisor
Colin Plat Projectmedewerker HR
D
Daniëlle Dekker Business Manager
Danny Meijer Executive Chef We Canteen
Dennis Hensbergen Bid & Project Manager
Dennis van Kampen Recruiter
Derek Hoeffelman Founder
Duwien Otten Contract Manager
E
Edo den Hertog Chief Operational Officer / Partner
Eline Hartog Coördinator Learning & Development
Elmer Engel Business Line Manager
Eric Beetstra HR Advisor
F
Frank Kaan Procurement Manager
G
Gert-Jan van Gelder Manager Accounting
H
Hülya Soyran Office Manager / Management Assistent / Preventie Medewerker
J
Jamie Vonk Planner
Jan-Willem de Bruijn Chief Commercial Officer
Jelle van Tol Coördinator New Business
Jeroen Borst Digital Support Medewerker
Jeroen Herbrink Director New Business
Jeroen Peters Creative Director
Jeroen Polman Operations Manager
L
Laura Zwart HR Advisor
Lisanne Kraal Scout We Canteen Ondernemers
M
Maaike de Reuver Founder WE CANTEEN
Maarten Maas Planner
Madelon Kluitmans Backoffice Support Cleaning
Martijn de Schipper HR Support
Monique van den Nouweland Hoofd Salarisadministratie
N
Natasja van Rossum Preventie Medewerker OPS
Nicol Morsink Recruiter
P
Peter van der Meijden Coördinator Planning
Petra van Eijk Bid Manager
Q
Quinia Vermeulen HR Support
R
Reinier Otten Chief Financial Officer/ CFO
Rémon Maat IT Manager
Rieneke Waber Senior Bookkeeper
Robin Elsbeek Business Controller
Ruben Kluijver Salarisadministrateur
S
Sander Bon Manager New Business
Sander de Meester Corporate Brand Strategy, Marketing & Communications / Partner
Sandy van Oudenallen Medior Bookkeeper
Sanne Simons HR Advisor
Scott Kurver Medior Bookkeeper
Serge Knook General Manager WE CANTEEN
Sonja Driehuis Senior Bookkeeper
Sylvia Pop Recruiter
T
Thom Cornet Planner
V
Vincent Valk Supervisor
X
Xander Roosen Online Marketeer
Y
Youssef Ben Salah Supervisor
Yvette IJsbrandy HR Executive
Yvonne de Baan Supervisor

Er zijn geen medewerkers gevonden.

We believe happiness works

Bruis jij van de energie en weet je ieders verwachtingen in jouw omgeving te overtreffen? Tijd voor een kop koffie.
Wij bieden jou persoonlijke aandacht, een inspirerende werkomgeving, groei en nog veel meer. Nieuwsgierig? Let’s meet!

Stuur mij dit artikel