Thank you for Open Your Mind

Hartelijk dank voor uw komst naar onze Open Your Mind omgeving op Facility for Future!

Ik hoop dat wij u hebben geïnspireerd en er een wereld aan mogelijkheden voor u is opengegaan. Aangezien inzicht, beleving en gemak belangrijke elementen zijn bij de start-ups die wij voor u hebben uitgenodigd, heeft u van ons een slimme locatie tag gekregen. Handig voor in uw portemonnee, tas, auto, of…  De volgende keer dat u op zoek bent naar uw sleutels of mobiel zult u door deze Chipolo (hopelijk) aan ons terugdenken en het gesprek dat wij hadden. Wilt u eens verder praten over het facilitaire landschap van morgen? U weet ons te vinden!

 

De Chipolo

In uw handen heeft u de Chipolo Plus. Een kleine, ronde locatie-tag die u helpt uw bezittingen in en rond uw huis terug te vinden. U plakt of hangt deze tag aan bijvoorbeeld uw sleutels. Bent u uw sleutels kwijt, dan laat u deze een geluidssignaal afgeven via de app. Bent u uw mobiel kwijt? Dan kunt u twee keer drukken op de Chipolo en uw mobiel laten overgaan (ook al staat deze in vergadermodus).

 

Chipolo logoChipolo geluidTelefoonKaart

Download de Chipolo app op uw mobiel (beschikbaar voor iPhone en Android) en koppel uw Chipolo via Bluetooth.

Google Play Store voor Android
App Store voor iPhone

Zodra u dit heeft gedaan is de Chipolo actief en maakt u deel uit van een netwerk van Chipolo gebruikers. Dat betekent dat wanneer u bijvoorbeeld de Chipolo in uw auto heeft geplaatsten u via de app aangeeft dat deze is gestolen, deze gevonden kan worden door andere Chipolo gebruikers die u auto passeren. Bekijk het onderstaande filmpje om te zien wat de Chipolo nog meer kan. Liever direct naar de Chipolo website? Klik hier.

 

Chipolo D&B

 

 

Let’s keep in touch!

Wilt u verder praten met één van ons? Bel ons gerust op ons mobiel of stuur even een mailtje. U bent van harte welkom voor een waanzinnige lunch in onze WE CANTEEN proeftuin in Amstelveen, of we komen uw kant op. Graag tot ziens!

Matthijs Kat

Matthijs Kat
Chief Commercial Officer
06 20 06 30 56
matthijs.kat@db.nl

Jeroen Herbrink

Jeroen Herbrink
Sales Director
06 11 38 73 86
jeroen.herbrink@db.nl

Sander Bon

Sander Bon
Manager New Business
06 21 49 97 49
sander.bon@db.nl

Stuur mij dit artikel