30-01-2020

Hoe ziet bedrijfshoreca eruit in 2025?

Hoe kun je catering inzetten om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Wat zijn de 3 belangrijkste onderdelen van een succesvol cateringconcept? Wat zijn de belangrijkste elementen van gezonde catering? Hoe ziet de bedrijfscatering er uit in 2025? Deze vragen stelde Facto aan 10 specialisten die dagelijks te maken hebben met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse bedrijfshoreca. Jan-Willem de Bruijn, directielid bij o.a. We Canteen gaf de volgende antwoorden.

Lees meer
06-01-2020

Snel veranderende werkomgeving vraagt om wendbare facilitaire ondersteuning

De tijd waarin organisaties langjarige plannen maakten, ligt inmiddels ver achter ons. We leven en werken in een snel veranderende wereld en het is vrijwel onmogelijk om te voorspellen waar we over een aantal jaren zullen staan. Daarom willen moderne organisaties wendbaar zijn. Snel kunnen op- en afschalen met medewerkers is van cruciaal belang geworden.

Lees meer
20-12-2019

โ€˜DE WORKPLACE EN FM LIJST VAN 2019โ€™

In het vakgebied van Real Estate en Facility Management is er geen traditie van lijstjes. Vandaar dat ik, รณรณk om ervoor te zorgen dat de lezers van deze blog massaal virtueel gaan wandelen, een aanzet geef.

Lees meer
16-12-2019

โ€˜De belangrijkste drijfveer is topkwaliteit bieden’

D&B heeft een heel duidelijke visie op facility management. Het zet in op topdienstverlening met een vijfsterrenervaring. En het maakt keuzes: geen zorg en overheid, wel high-end corporates en vastgoedbedrijven. Bovendien is het Integrated Facility Management outsourcingsmodel leidend. โ€œWaar we ook komen, voegen we kwaliteit in dienstverlening als belangrijkste waarde toe.โ€

Lees meer
02-12-2019

CEO Bas Hertz vraagt aandacht voor CO2 problematiek

Sinds begin dit jaar is D&B partner van Trees for All. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en beschermt bestaande bossen met als doel het compenseren van CO2-uitstoot. Om het belang van dit initiatief te onderstrepen, neemt Bas Hertz โ€“ Founder en CEO van D&B โ€“ zelf een schep ter hand.

Lees meer
28-11-2019

โ€˜STRUISVOGELPOLITIEK EN KOEHANDELโ€™

Maak 'kwaliteit' het speerpunt van je markt- en personeelsplannen in plaats van je te laten leiden door CAO's en regelgeving. Deze oproep doet Michel Pan van D&B The Facility Group op Smart WorkPlace in onderstaande blog.

Lees meer
07-11-2019

Duurzame energiepartner in plaats van energieleverancier

Vattenfall besloot vorig jaar een duidelijke ambitie uit te spreken: een fossielvrij leven mogelijk maken binnen รฉรฉn generatie. Dat maakte ook duidelijk dat het bedrijf een veel bredere rol heeft richting externe klanten: duurzame energiepartner in plaats energieleverancier. Indachtig het motto โ€˜practice what you preachโ€™ zijn ook de eigen kantoren van Vattenfall hierop ingericht.

Lees meer
24-09-2019

Feestelijke heropening van het eerste Chipshol pand op Schiphol-Rijk

De oplevering van het allereerste pand dat Chipshol liet bouwen op Schiphol-Rijk vond plaats in 1992. De KLM nam direct haar intrede en bleef niet minder dan 24 jaar gebruik maken van Vision Plaza West. In 2016 vertrok de KLM en had Peter Poot zijn โ€˜eerstgeboreneโ€™ weer leeg terug. Maar wat wilde hij ermee? VJ sprak met de Chipshol CEO tijdens de feestelijke (her)opening van zijn allereerste pand.

Lees meer

Stuur mij dit artikel