18-05-2020

Omdenken van het bedrijfsrestaurant

De ingebruikname van het bedrijfsrestaurant blijkt voor veel organisaties die aan het nadenken zijn over de terugkeer naar kantoor zodra dat weer kan een onderwerp te zijn waar veel vragen en onduidelijkheden ontstaan. We Canteen komt met een nieuw concept – Loaf – waarmee mogelijk een antwoord wordt gevonden.

Lees meer
05-05-2020

Safety Host zorgt voor een geoliede terugkeer op kantoor

Organisaties zijn zich langzaamaan aan het oriënteren op de terugkeer naar kantoor. Facility & Real Estate teams zijn pakketten van maatregelen aan het uitwerken zodat medewerkers op termijn veilig naar kantoor kunnen komen. Maar wie helpt organisaties met het overdragen van de genomen maatregelen richting de collega’s? En wie zorgt ervoor dat de richtlijnen ook op de juiste wijze worden nageleefd?

Lees meer
01-05-2020

Ondernemers bundelen krachten voor een snelle terugkeer naar kantoor met ANNO NOW

Organisaties zijn zich langzaamaan aan het oriënteren op de terugkeer naar kantoor. Deze terugkeer zal zeer geleidelijk verlopen. En ook is duidelijk dat we met z’n allen terugkeren in een werkomgeving die op vele vlakken veranderd is omdat wij in een anderhalve meter maatschappij zijn beland. Ook het kabinet lijkt ruimte te zien, al wordt hier nog weinig gedeeld over hoe het kantoren zal vergaan, de komende maanden.

Lees meer
25-02-2020

Verhalenvertellers, optimisten en doeners

Mijn blog “een ongemakkelijke waarheid”, afgelopen oktober, riep flink wat reacties op. De strekking was dat we de waarheid van klimaatopwarming niet onder ogen zien en dat de Real Estate en FM industrie de eigen CO2 uitstoot aantoonbaar moet maken. De dagen werden steeds korter en donkerder en daarom was de toon van het stuk somber. Maar de dagen worden weer langer en lichter. Ik heb de afgelopen maand genoeg signalen opgepikt om vol goede moed vooruit te kijken. En die signalen wil ik u niet onthouden.

Lees meer
30-01-2020

Hoe ziet bedrijfshoreca eruit in 2025?

Hoe kun je catering inzetten om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Wat zijn de 3 belangrijkste onderdelen van een succesvol cateringconcept? Wat zijn de belangrijkste elementen van gezonde catering? Hoe ziet de bedrijfscatering er uit in 2025? Deze vragen stelde Facto aan 10 specialisten die dagelijks te maken hebben met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse bedrijfshoreca. Jan-Willem de Bruijn, directielid bij o.a. We Canteen gaf de volgende antwoorden.

Lees meer
06-01-2020

Snel veranderende werkomgeving vraagt om wendbare facilitaire ondersteuning

De tijd waarin organisaties langjarige plannen maakten, ligt inmiddels ver achter ons. We leven en werken in een snel veranderende wereld en het is vrijwel onmogelijk om te voorspellen waar we over een aantal jaren zullen staan. Daarom willen moderne organisaties wendbaar zijn. Snel kunnen op- en afschalen met medewerkers is van cruciaal belang geworden.

Lees meer
20-12-2019

‘DE WORKPLACE EN FM LIJST VAN 2019’

In het vakgebied van Real Estate en Facility Management is er geen traditie van lijstjes. Vandaar dat ik, óók om ervoor te zorgen dat de lezers van deze blog massaal virtueel gaan wandelen, een aanzet geef.

Lees meer

Stuur mij dit artikel