30-03-2018

We Canteen en Kitchen Republic intensiveren samenwerking

Cateraar We Canteen gunt start-ups van het Amsterdamse Kitchen Republic een podium voor hun verrassende en innovatieve producten door deze aan te bieden in zijn food rurts. Serge Knook, general manager van We Canteen, ziet voordelen in de samenwerking: ‘Start-ups krijgen de kans om hun producten aan een groot publiek te tonen en wij kunnen onze opdrachtgevers lokale, onderscheidende gerechten leveren, die met veel liefde en passie worden bereid.’

Lees meer
19-02-2018

Zadelhoff gooit roer om op het Amsterdamse Havengebouw

Het iconische Havengebouw, pal naast het Centraal Station, is sinds september 2016 in nieuwe handen: de groep waarvan Cor van Zadelhoff mede aandeelhouder is, is volledig eigenaar geworden. Inmiddels heeft D&B The Facility Group de 7 medewerkers van het Havengebouw overgenomen en is zij gestart met de dienstverlening.

Lees meer
13-12-2017

Hospitality in gebouwen

Wij leven in een inspirerende tijd. De steden waarin wij leven, zijn in sneltreinvaart aan het veranderen. Bedrijven als Apple, UBER, Snapchat, Deliveroo en Netflix transformeren onze wereld en ons wereldbeeld. De vergrijzing, nieuwe generaties en globalisering hebben grote invloed op de wijze waarop wij leven, werken, leren en spelen. En omdat wij voor een groot deel leven, werken, leren en spelen in gebouwen, zal dat het vastgoed voor altijd veranderen.

Lees meer
04-12-2017

3 redenen om facilitair integraal uit te besteden

Organisaties die overwegen om hun facilitaire dienstverlening integraal aan te besteden doen dit veelal vanuit een wens om kosten te reduceren, om zich op de core business te kunnen focussen of om meer continuïteit en flexibiliteit te verkrijgen. Een succesvol facilitair concept kan echter grotere waarde toevoegen. We weten immers dat de werkomgeving de werknemerstevredenheid positief kan beïnvloeden. En dat werknemers die beter in hun vel zitten betere prestaties leveren, gezonder zijn, eerder hun ideeën delen, gemakkelijker samenwerken en zich bewuster zijn van hun eigen talenten. Een integraal concept is het meest geschikt om deze waarde voor een organisatie te

Lees meer
27-11-2017

Geluksmomenten in de werkomgeving leiden tot aantrekkelijk werkgeverschap, betere prestaties en meer omzet

De tijd waarin de werkgever bepaalt wie hij het bedrijf binnen hengelt is voorbij. Niet langer is het noodzakelijk dat starters op de arbeidsmarkt reeds vanaf het eerste studiejaar bezig zijn met het kiezen van de juiste bijbaantjes en het exploreren van vaak doodsaaie of tijd absorberende extra curriculaire activiteiten, omdat hun toekomstige baas dat zo enorm waardeert. Niet meer avonden lang sociaal wenselijke antwoorden instuderen voor een sollicitatiegesprek op vragen die je nooit gaat krijgen.

Lees meer
30-10-2017

Bye bye work-life balance, hello work-life fluency

Nieuwe generaties rekenen er op veel elementen die onderdeel zijn van het privéleven terug te zien in de werkomgeving. De andere generaties nemen die manier van werken snel over. We spreken tegenwoordig niet langer over een work-life balance, maar over work-life fluency of fusion.

Lees meer
16-10-2017

A-Great-Place-To-Be als de werkomgeving van vandaag

De werkomgeving is niet langer exclusief beschikbaar voor werken alleen. Dankzij de opkomst van nieuwe technologieën en werken in de cloud werd het een gegeven dat mensen steeds vaker ook buiten werktijd en op andere plekken dan de werkplek werk gingen verzetten. Er ontstonden nieuwe manieren van werken. En leven en werken werden steeds meer onderdeel van dezelfde ruimte en tijd. Tegelijkertijd raakte het geaccepteerd om een tandartsafspraak of sportlesje onder “werktijd” in te plannen. Of in sommige gevallen zelfs op het werk. En niemand kijkt meer raar op als er tijdens het werk een potje tafelvoetbal of pingpong gespeeld wordt. Het werd steeds moeilijker voor managers om mensen af te rekenen op aanwezigheid en men ging dus meer naar een output georiënteerde samenwerking.

Lees meer

Stuur mij dit artikel