Huismeesterdiensten

Always Prepared

In het hedendaagse kantoor, met de dynamiek van elkaar ontmoeten, samen vergaderen, activiteit-gebaseerd werken, is een proactieve supportmedewerker niet langer weg te denken. Verhuizingen, vergaderzaalopstellingen verzorgen, het vervangen van verlichting en oplossen van storingen zijn aan de orde van de dag.

Elke keer als uw medewerker geconfronteerd wordt met een niet werkende printer, een vergaderzaal die qua opstelling eerst omgezet moet worden, een kapotte bureaustoel of een beamer die men niet werkend krijgt, ontstaat er irritatie en business time lost. Het is onze support medewerker die dergelijke gebeurtenissen vóór is dankzij de proactieve werkwijze. En wanneer iets dergelijks alsnog gebeurt, dan is deze direct ter plaatse met een helpende hand en een gastvriendelijke houding. Zo loopt onze support medewerker dagelijks de gaten dicht die er vallen.

Profiel huismeester D&B huismeesterdiensten

Ontwikkeling
Aanvullend op de VCA opleiding bieden wij onze mensen de StarClass® opleiding: een persoonlijke effectiviteitstraining waarin uitgebreid aandacht besteed wordt aan communicatietechnieken, persoonlijke effectiviteit en gast- en servicegericht handelen.

Bedrijfskleding door Mart Visser
Onze support medewerkers gaan, indien gewenst, gekleed in bedrijfskleding die ontworpen is door Nederlands bekendste couturier Mart Visser. De kleding heeft een zeer representatieve en professionele uitstraling, maar is tevens duurzaam, comfortabel en effectief in het gebruik. Een belangrijke overweging om Mart Visser te vragen om de kleding te ontwerpen, is dat wij grote waarde hechten aan het feit dat het dragen van goed passende en representatieve bedrijfskleding in grote mate bijdraagt aan een gevoel van waardering en trots bij onze mensen.

Huismeesterdiensten info?

Wilt u meer informatie over Huismeesterdiensten van D&B? Neem dan contact met ons op.
Indien u behalve over Huismeesterdiensten meer wilt weten over onze Receptiediensten, Objectbeveiliging, Facility Management, Bedrijfscatering of onze Schoonmaakdiensten? Klik dan op de desbetreffende link…

Stuur mij dit artikel