Food & Beverage

Food & Beverage

Eten en drinken spelen een hele belangrijke rol in kantoren. Een opwindend, kwalitatief en verrassend F&B concept kan de beleving van een gebouw positief beïnvloeden. Bovendien doet het iets met het imago en de aantrekkelijkheid van een kantoor.

Eten en drinken

Of het nu gaat om een pantry, een coffee bar, een restaurant of zelfs een volwaardig food court, elke gebruiker in een gebouw heeft ermee te maken en vindt er iets van. Een opwindend F&B concept kan de beleving van een gebouw positief beïnvloeden. We Canteen – is een opwindend en eigentijds bedrijfshorecabedrijf dat in staat is in diverse vormen aansluiting te vinden binnen uw vastgoed. We Canteen brengt de opwinding van horeca naar het bedrijfsrestaurant. Met de variatie, vernieuwing en beleving zoals je die in de binnenstad tegenkomt. Omdat eten en drinken zoveel leuker kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden.

Coffee bar of bedrijfsrestaurant

Op diverse grote en kleinere locaties runnen wij – met onze barista’s een coffee, tea en juice bar al dan niet met een breed assortiment aan drankjes, grab-and-go producten en patisserie. Wij maken graag gebruik van lokale leveranciers, duurzame en gezonde producten. In onze restaurants serveren wij een gevarieerd assortiment van lekker en gezond eten en drinken dat dagelijks versbereid wordt op locatie door We Canteen collega’s. Bij ons geen centrale bereidingskeukens. Wij gebruiken lokale, eerlijke en verse producten, met maximale aandacht voor mens en natuur.

Lokale ondernemers

Wij hebben honderden lokale food ondernemers aan ons verbonden. In aanvulling op een dagelijkse assortiment kunnen zij dagelijks of enkele malen per week voor een opwindend aanbod van wereldgerechten en specialiteiten zorgen. Met name op grotere locaties wensen gebruikers meer variatie en meer keuzes. Daarom is het dagelijkse assortiment iedere dag anders en wisselen de lokale ondernemers iedere dag. De ene dag een mooie paella, zelf gedraaide bio-hotdogs of authentieke Balinese Megibung, de volgende dag huisgemaakte Chinese dumplings (jiaozi), een stamppotje met doperwten en munt of Wagyu burger. Er is geen bedrijfshorecaconcept met zoveel fans als We Canteen.

Banqueting en eventing

Uiteraard verzorgt We Canteen tevens alle banqueting, en dankzij haar warme banden met meer dan 200 lokale ondernemers zijn zij uitstekend in staat om ook de grotere events te draaien. Zo verzorgen we voor diverse opdrachtgevers een jaarlijks food truck evenement.

Loaf, het corona-proof cateringconcept

Voorheen kon u zonder problemen 200 of 300 lunchgebruikers ontvangen in uw bedrijfsrestaurant. COVID-19 heeft er echter voor gezorgd dat dit niet meer mogelijk is. Bovendien zullen dagelijks minder mensen naar kantoor komen. Thuiswerken is een gegeven in ‘het nieuwe normaal’. En is het in een anderhalvemetersamenleving überhaupt wenselijk om veel mensen op hetzelfde moment in één ruimte te ontvangen?

Meet Loaf. Loaf is het kleine zusje van We Canteen. Loaf combineert de receptiefunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. Modulair op te bouwen en uitermate geschikt voor grab-and-go en take away van ontbijt en lunch. Ideaal voor locaties die minder dan 150 lunchgebruikers verwachten.

Eten en drinken

Of het nu gaat om een pantry, een coffee bar, een restaurant of zelfs een volwaardig food court, elke gebruiker in een gebouw heeft ermee te maken en vindt er iets van. Een opwindend F&B concept kan de beleving van een gebouw positief beïnvloeden. We Canteen – is een opwindend en eigentijds bedrijfshorecabedrijf dat in staat is in diverse vormen aansluiting te vinden binnen uw vastgoed. We Canteen brengt de opwinding van horeca naar het bedrijfsrestaurant. Met de variatie, vernieuwing en beleving zoals je die in de binnenstad tegenkomt. Omdat eten en drinken zoveel leuker kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden.

Coffee bar of bedrijfsrestaurant

Op diverse grote en kleinere locaties runnen wij – met onze barista’s een coffee, tea en juice bar al dan niet met een breed assortiment aan drankjes, grab-and-go producten en patisserie. Wij maken graag gebruik van lokale leveranciers, duurzame en gezonde producten. In onze restaurants serveren wij een gevarieerd assortiment van lekker en gezond eten en drinken dat dagelijks versbereid wordt op locatie door We Canteen collega’s. Bij ons geen centrale bereidingskeukens. Wij gebruiken lokale, eerlijke en verse producten, met maximale aandacht voor mens en natuur.

Lokale ondernemers

Wij hebben honderden lokale food ondernemers aan ons verbonden. In aanvulling op een dagelijkse assortiment kunnen zij dagelijks of enkele malen per week voor een opwindend aanbod van wereldgerechten en specialiteiten zorgen. Met name op grotere locaties wensen gebruikers meer variatie en meer keuzes. Daarom is het dagelijkse assortiment iedere dag anders en wisselen de lokale ondernemers iedere dag. De ene dag een mooie paella, zelf gedraaide bio-hotdogs of authentieke Balinese Megibung, de volgende dag huisgemaakte Chinese dumplings (jiaozi), een stamppotje met doperwten en munt of Wagyu burger. Er is geen bedrijfshorecaconcept met zoveel fans als We Canteen.

Banqueting en eventing

Uiteraard verzorgt We Canteen tevens alle banqueting, en dankzij haar warme banden met meer dan 200 lokale ondernemers zijn zij uitstekend in staat om ook de grotere events te draaien. Zo verzorgen we voor diverse opdrachtgevers een jaarlijks food truck evenement.

Loaf, het corona-proof cateringconcept

Voorheen kon u zonder problemen 200 of 300 lunchgebruikers ontvangen in uw bedrijfsrestaurant. COVID-19 heeft er echter voor gezorgd dat dit niet meer mogelijk is. Bovendien zullen dagelijks minder mensen naar kantoor komen. Thuiswerken is een gegeven in ‘het nieuwe normaal’. En is het in een anderhalvemetersamenleving überhaupt wenselijk om veel mensen op hetzelfde moment in één ruimte te ontvangen?

Meet Loaf. Loaf is het kleine zusje van We Canteen. Loaf combineert de receptiefunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. Modulair op te bouwen en uitermate geschikt voor grab-and-go en take away van ontbijt en lunch. Ideaal voor locaties die minder dan 150 lunchgebruikers verwachten.

Let's talk

Focus op service en gastbeleving

Sander Bon

Manager New Business

0621499749

sander.bon@db.nl

Focus op conceptontwikkeling

Jan-Willem de Bruijn

Chief Commercial Officer (CCO)

0631767421

jan-willem.de.bruijn@db.nl

Mailing list

Geen list. Gewoon onze mailing list. Laat even uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van nieuwe projecten, samenwerkingen en ontwikkelingen

Mailing list

Geen list. Gewoon onze mailing list. Laat even uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van nieuwe projecten, samenwerkingen en ontwikkelingen

Stuur mij dit artikel