D&B The Facility GroupReferentiesD&B The Facility Group verzorgt facilitaire dienstverlening bij WTC Amsterdam

D&B The Facility Group verzorgt facilitaire dienstverlening bij WTC Amsterdam

D&B The Facility Group is sinds 1 april 2012 verantwoordelijk voor de receptiediensten, beveiliging, facility service desk en het facilitair management in WTC Amsterdam. Per 1 januari 2015 is deze al indrukwekkende lijst diensten aangevuld met de schoonmaakdienstverlening.

Persbericht WTC Amsterdam 18-6-2012: World Trade Center Amsterdam en D&B The Facility Group sluiten samenwerkingsovereenkomst

D&B The Facility Group verzorgt met ingang van 1 april 2012 samen met de Beheermaatschappij WTC Amsterdam de invulling van de facilitaire dienstverlening in World Trade Center Amsterdam. Daarnaast worden de D&B dochtermaatschappijen; D&B Security en D&B Hospitality verantwoordelijk voor alle beveiligings- en receptiediensten alsmede de servicetaken. WTC Amsterdam heeft voor D&B gekozen vanwege haar focus op het leveren van een 5 Star experience.

Marc Claassen, verantwoordelijk voor het facility management in WTC Amsterdam:

“Wij kijken uit naar de nieuwe samenwerking. D&B heeft kwaliteitsbeleving en het realiseren van een maximale serviceverlening hoog in het vaandel staan. Op dit moment is meer dan 97% van het totale (verhuurbaar) vloeroppervlak van WTC Amsterdam verhuurd. Om deze bezettingsgraad vast te kunnen houden, willen wij onze huurders services aanbieden op een nog hoger niveau, waardoor de relatie tussen WTC Amsterdam en haar huurders verder kan worden versterkt. Beleving en comfort zal een steeds belangrijker element worden voor kantooromgevingen. Met een partner als D&B The Facility Group gaan wij dit realiseren.”

Bas Hertz, CEO D&B The Facility Group:

“Voor D&B The Facility Group is de samenwerking met WTC Amsterdam een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van onze ambities in de vastgoedmarkt. Wij zijn al jaren succesvol in de corporate markt, maar nu zien wij ook dat steeds meer vastgoedorganisaties met ons in gesprek willen komen, omdat optimale facilitaire ontzorging en beleving in en rond kantoren een belangrijke bijdrage levert aan het welbevinden van huurders en eindgebruikers, hetgeen van zeer positieve invloed is op de aantrekkelijkheid en dus de verhuurbaarheid van kantoorlocaties”.

Over WTC Amsterdam:

WTC Amsterdam is een dynamische commerciële ‘wereldstad’, bevolkt door circa 350 bedrijven uit meer dan 30 verschillende landen. Het primaire doel van WTC Amsterdam is het huisvesten en samenbrengen van bedrijven, alsmede hen voorzien van een waaier van diensten die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering. Deze bewezen succesvolle formule deelt WTC Amsterdam met meer dan driehonderd World Trade Centers wereldwijd.
World Trade Center Amsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Testimonial Frank Folkers, Technical & Facility Director, WTC Amsterdam 18-10-2013:

“Het primaire doel van WTC Amsterdam is het huisvesten van bedrijven in een hoogwaardige kantooromgeving die een bijdrage levert aan het succes van betreffende bedrijven. D&B begrijpt wat daarvoor nodig is. De tevredenheid bij onze huurders en de gasten van het WTC over onder andere de dienstverlening van D&B is groot en dat is voor ons belangrijk”.
“De samenwerking met D&B wordt door ons als professioneel ervaren. De kwaliteit van de dienstverlening en de gastgerichte en proactieve houding van de Hosts van D&B dragen op positieve wijze bij aan de uitstraling en het imago van het WTC. Ook het management van D&B is kundig, proactief, betrokken en vooruitstrevend”.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Stuur mij dit artikel