D&B The Facility GroupReferentiesT-Mobile kiest D&B The Facility Group als partner voor facility management

T-Mobile kiest D&B The Facility Group als partner voor facility management

D&B is sinds 1 januari 2011 de Facilitaire Maincontracting partner voor T-Mobile Nederland en verzorgt per 1 juli 2014 naast het facility management zelf de receptie- en schoonmaak dienstverlening. Het facilitaire team van D&B is verder verantwoordelijk voor de aansturing van alle facilitaire leveranciers en verzorgt de totale inkoop van alle facilitaire diensten en producten voor T-Mobile Nederland. Daarnaast beheert D&B het facilitaire budget ten behoeve van de kantoorlocaties in Den Haag en Arnhem en de winkels van T-Mobile in Nederland.

Persbericht T-Mobile Nederland 16-08-2010:

Vanaf 1 januari 2011 verzorgt D&B The Facility Group het facilitair management bij T-Mobile in Nederland. T-Mobile kiest voor deze relatief jonge organisatie, omdat zij het best in staat is om de wensen van T-Mobile te vertalen naar een kwalitatief hoogwaardig facilitair concept met een sterk innovatief vermogen. D&B is zeer ervaren met facilitair management in corporate omgevingen en als speler sterk in opkomst op de Nederlandse integrale facilitaire markt. Daarnaast sluit de cultuur van D&B zeer aan bij de dynamiek van T-Mobile.

Bas Hertz, CEO D&B The Facility Group:

“Wij zijn heel blij dat een grote organisatie als T-Mobile kiest voor D&B. Wij zijn er zeker van dat we met onze inzet de kwaliteit van de facilitaire diensten in de kantoren en winkels van T-Mobile in Nederland naar een hoger niveau kunnen brengen. D&B heeft binnen haar klantenportefeuille reeds bewezen hiertoe in staat te zijn”,

Over T-Mobile Nederland:

T Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa.
Het is belangrijk voor T-Mobile om mee te werken aan de totstandkoming van een beter milieu en een gezonde toekomst voor de volgende generatie. In dat kader heeft T-Mobile sinds 2007 een partnerschap met War Child. T-Mobile is dé communicatiepartner van War Child en ondersteunt War Child door inzet van mensen en middelen.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Stuur mij dit artikel