D&B The Facility GroupReferentiesD&B The Facility Group verzorgt facilitaire dienstverlening bij BNP Paribas

D&B The Facility Group verzorgt facilitaire dienstverlening bij BNP Paribas

BNP is actief in een dynamische financiële markt waar flexibiliteit en kostenbewust de sleutelwoorden zijn. Het is daarom essentieel dat de relatie tussen kosten en geboden kwaliteit van diensten een vaste plaats heeft op de agenda. Het ondernemerschap en de flexibele instelling van D&B draagt hier in belangrijke mate aan bij.

Over BNP Paribas in Nederland:

Gevestigd in Nederland sinds 1863 als de Nederlandsche Crediet- en Deposito Bank, heeft de internationale financiële groep BNP Paribas haar wortels in Nederland. In 2000 is BNP Paribas zoals we haar nu kennen ontstaan, dankzij een fusie tussen BNP en Paribas. BNP Paribas Nederland biedt met een team van 1.200 medewerkers een uitgebreid scala aan financiële producten en diensten, zowel op particulier als zakelijk niveau.

Testimonial Danny Vijsma, Head of Facility Management, BNP Paribas 21-10-2013:

“Het kantoor van BNP Paribas bevindt zich in het alom geprezen kantoorgebouw “The Bank” midden in het bruisende hart van Amsterdam. Deze bijzondere omgeving vraagt om hoogwaardige Hospitality dienstverlening. Met D&B The Facility Group hebben we dé partner die ons op dat gebied daadwerkelijk ondersteunt. De Hospitality Hosts van D&B zorgen niet alleen voor een ultieme gastvrijheidsbeleving bij BNP Paribas, ook werken ze nauw samen met ons office management. De taken zijn hierbij grotendeels uitwisselbaar, hetgeen zorgt voor een optimale synergie en continuïteit van service. D&B is voor ons een flexibele en innoverende partner die meebeweegt met de wensen en verwachtingen van BNP Paribas en haar gasten”.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Stuur mij dit artikel