Over ons

Onze services zijn altijd maatwerk, want geen organisatie is hetzelfde. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in onze markt en samen leveren wij een grote bijdrage aan de wijze waarop mensen binnen de werkomgeving functioneren en in hun vel zitten. Wij weten immers dat mensen die gelukkiger zijn betere prestaties leveren, productiever zijn en meer energie hebben. Happiness works. En dat is van grote waarde. Zo een werkomgeving noemen wij A-Great-Place-To-Be.

Our People

Het zijn onze mensen die dag-in, dag-uit de beloftes die wij maken aan onze klanten waarmaken en waar mogelijk overtreffen. Zij vormen de essentie van het creëren van een 5 Star Experience.

Our Values

Wat ons beweegt, wie wij zijn en met wie wij willen werken.

Energy

Energie geven en ontvangen. Positief geladen voorop lopen en daarbij anderen stimuleren om nét dat beetje meer te zijn.

Pure

Uitgaan van onze eigen kracht en daarbij open zijn over wie wij zijn. Oprechte interesse in de ander, puur vanuit onszelf.

Inspire

Ambitie, creativiteit en enthousiasme inspireert de mensen om ons heen. Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. De durf om te dromen.

Connect

Écht contact maken. Met mens, omgeving en organisatie. Weten dat wij onderdeel uitmaken van een groter geheel.

Our Profile

Onze mensen zijn niet in één profiel te vangen. Immers iedereen is anders. En het is nu juist die ruimte voor verschil, die ons doet realiseren wat onze gezamenlijke basis is.

Tailor made Mart Visser maatkostuum

Beheersing van talen

Relevante werkervaring

De wens om telkens weer beter te zijn

Genieten van het contact met de klant

Eerlijk en open de wereld in kijken

We believe happiness works

Bruis jij van de energie en weet je ieders verwachtingen in jouw omgeving te overtreffen? Tijd voor een kop koffie. Wij bieden jou persoonlijke aandacht, een inspirerende werkomgeving, groei en nog veel meer. Nieuwsgierig? Let’s meet!

Stuur mij dit artikel