Quinia HR Support

Tijdens mijn studie Accountmanagement, kwam ik er eigenlijk al achter dat ik daar niet gelukkig van ging worden. Bij een van mijn opdrachten kwam ik echter in aanraking met het HR-vak en mijn interesse was geboren. Na de opleiding ben ik dan ook gericht gaan solliciteren naar een HR ondersteunende functie.

Ongeveer 10 jaar was ik werkzaam in dit mooie vakgebied, van administratie tot aan de projecten. Uiteindelijk besloot ik om eens iets anders te proberen. Ik ben toen mijn eigen zwangerschaps- en massagepraktijk begonnen. Na een paar jaar merkte ik toch dat ik mijn oude werk miste. Het gevoel om met je collega’s een gemeenschappelijk doel te hebben, de uitdagende projecten en de gesprekken met de collega’s.

Ik ben begonnen met de opleiding tot Bachelor HRM, om dat van mijn bucketlist af te kunnen strepen en mijzelf verder te ontwikkelen. In april 2017 ben ik aan mijn uitdaging bij D&B begonnen. Back to the roots! Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van dit mooie bedrijf en team! Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van! Vol energie proberen we met het HR-team de medewerkers in het veld te ondersteunen, want tevreden medewerkers zijn goud waard! En ik zal mijn best doen om daar mijn steentje aan bij te dragen!

Contact

Stuur mij dit artikel