Natasja Preventie Medewerker OPS

In 2010 ben ik bij D&B gestart in de rol van Security Host bij Liberty Global, na een jaar in een volcontinue rooster werkzaam te zijn geweest kreeg ik de kans om door te groeien naar Senior Security Host.

Ik heb in de jaren als Senior heel veel kennis en ervaring opgedaan, vele mooie projecten binnen de opdrachtgever voorbij zien komen en mogen begeleiden, van fusies tot grote verbouwingen, waarbij de nauwe samenwerking met medewerkers van alle afdelingen binnen de organisatie maakte dat er een eenheidsgevoel aanwezig was. D&B medewerkers en opdrachtgever als 1 geheel.

Helaas gooide een racefiets ongeval roet in het eten, en ben ik een ruime periode uit de roulatie geweest. Revalidatie volgde en in die tijd bleven D&B en ik verbonden en hoopvol kijken naar de mogelijkheden die er voor mij nog mogelijk waren voor als ik terug zou keren in het werkproces. Tijdens mijn re- integratie traject kwam de functie van Preventiemedewerker voorbij en na het profiel te hebben doorgenomen voelde het voor mij als een rol die perfect bij mij zou passen. Een geheel nieuwe functie binnen D&B, dus ik besloot om te solliciteren en begin maart 2017 hoorde ik dat ik de rol als Preventiemedewerker mocht gaan vervullen. Ik plantte op dat moment een denkbeeldige vlag op de maan..

Ik ben van ver gekomen, maar weer back in business. Volledig hersteld en werkzaam in rol waarbij ik zorg draag voor o.a. werkplekinspecties op alle locaties waar onze collega’s onze EPIC dienstverlening verzorgen. Verder inspecteer ik of de werkplek en omgeving veilig en gezond is voor onze medewerkers conform de wet en regelgevingen. Tevens hou ik me bezig met de Arbo wetgeving, RI&E en breng ik verslag uit door middel van adviesrapporten. Ik heb D&B door de jaren heen zien uitgroeien tot een mooie en grote facilitaire organisatie, met hier en daar een hobbel te nemen, maar er is nooit een berg te hoog geweest. De aandacht voor de medewerkers maakt dat alles groeit. Met zijn allen samenwerken naar het grotere geheel. En dat ik daar deelgenoot van mag zijn maakt dat ik geniet van elke nieuwe werkdag, wat de dag me ook brengt. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het nu juist zo bijzonder.

Contact

Stuur mij dit artikel