Inge Oosterhoff General Manager We Canteen

Sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij We Canteen, onderdeel van D&B. Ik ben bij We Canteen binnengekomen als implementatie manager en dat jaar maakten we de grootste groei tot dusver mee, een opstart van maar liefst negen nieuwe locaties! Dit was bijna een verdubbeling van het aantal We Canteen locaties. Daarnaast zijn we in dat jaar ook ‘volwassener’ geworden.

Sinds 1 januari 2021 bekleed ik de rol als General Manager. Een mooie stap vanuit mijn vorige functie, waarin ik We Canteen al goed heb leren kennen.

We Canteen is een bedrijf waar ondernemerschap, partnership en flexibiliteit voorop staat, termen die goed bij mij passen. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik ontzettend trots ben dat ik onderdeel mag uitmaken van dit team. Als team zijn we elke dag gepassioneerd in wat we doen en kijken we per opdrachtgever naar een passende dienstverlening. Mijn operationele en sales ervaring vanuit mijn vorige banen komen goed tot uiting in mijn huidige rol als General manager. Een goede balans tussen operatie en sales zorgt voor een succesvol We Canteen.

Contact

Stuur mij dit artikel